Σε λίγες μέρες θα μπορείτε να δοκιμάσετε το Grounded της Obsidian

Έρχεται early access του «ιδιαίτερου» παιχνιδιού της εταιρίας
25 Μαΐου 2020 14:10
Σε λίγες μέρες θα μπορείτε να δοκιμάσετε το Grounded της Obsidian

Το Grounded το γνωρίσαμε πέρυσι κατά τη διάρκεια του X019 σόου της Microsoft που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Αρχικά, ο τίτλος που ετοιμάζει η Obsidian Entertainment φάνηκε αρκετά «παράξενος» σε πολλούς, ενώ λίγους μήνες αργότερα πήραμε μια καλύτερη γεύση από το παιχνίδι, μέσα από τα gameplay πλάνα που παρουσιάστηκαν στην Pax East 2020.

Τώρα, όπως ανακοίνωσε η Obsidian, από τις 9 έως τις 14 Ιουνίου θα μπορείτε να δοκιμάσετε το Grounded μέσα από το single player demo που θα κυκλοφορήσει μέσα από το Xbox Insider program και το Steam Game Festival. Αν, δεν είστε εγγεγραμμένοι στο Xbox Insider πρόγραμμα της Microsoft μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, στο Grounded θα μπορείτε να παίξετε με άλλους παίκτες, να μαζέψετε αντικείμενα και να χτίσετε βάσεις, ενώ ταυτόχρονα κάποια τεράστια έντομα θα κάνουν τη ζωή σας… δύσκολη.

Tο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Xbox Game Pass και στο Steam για τους κατόχους PC. Και για τις δυο εκδόσεις θα υπάρξει περίοδος Early Access, με το πλήρες παιχνίδι να αναμένεται το 2021.