Όχι, το Bayonetta 3 δεν έχει ακυρωθεί – Η Platinum ξεκαθαρίζει την κατάσταση

Ο Hideki Kamiya μιλάει για τον επερχόμενο τίτλο
24 Μαΐου 2020 14:09
Όχι, το Bayonetta 3 δεν έχει ακυρωθεί – Η Platinum ξεκαθαρίζει την κατάσταση

Το Bayonetta 3 ανακοινώθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια από τη Nintendo και την Platinum Games ως αποκλειστικό παιχνίδι του Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, είχαμε δει ένα teaser βίντεο με λίγα gameplay πλάνα που στο τέλος μας έλεγε πώς το τρίτο κεφάλαιο του franchise βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Χωρίς, όμως, να δοθεί στη δημοσιότητα κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο VGC, o Hideki Kamiya της Platinum Games, διαβεβαίωσε τους fans ότι το Bayonetta 3 δεν ακυρώθηκε. Όπως μεταφέρει ο ίδιος, ο τίτλος θα έρθει κάποια στιγμή, όπως προοριζόταν και μάλιστα η ομάδα ανάπτυξης δουλεύει σε αυτό πολύ σκληρά.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Είμαι στο Twitter και βλέπω πολλά σχόλια καθημερινώς. Είμαι χαρούμενος που υπάρχει τόση αναμονή για τον τίτλο, αλλά θέλω να θίξω ένα πράγμα που βλέπω και αυτό είναι ότι κάποιοι με ρωτούν αν το Bayonetta 3 έχει ακυρωθεί. Θέλω όλοι σας να πάρετε όποιες ανησυχίες έχετε και να τις πετάξετε από το παράθυρο επειδή εργαζόμαστε σκληρά σε αυτό και σε καμία περίπτωση δεν έχει ακυρωθεί. Να το αναμένετε!

Το Bayonetta 3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Παρακάτω θα βρείτε και το πρώτο teaser trailer του παιχνιδιού από τα The Game Awards 2017.