Μία ταινία του Christopher Nolan θα προβληθεί μέσα από το… Fortnite!

Αφήστε τα όπλα και πιάστε τα...ποπ-κορν!
22 Μαΐου 2020 20:00
Μία ταινία του Christopher Nolan θα προβληθεί μέσα από το… Fortnite!

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση για την άφιξη του ολοκαίνουργιου trailer από την επερχόμενη ταινία του Christopher Nolan (Inception, Dark Knight Trilogy, Dunkirk), ονόματι TENET. Πρόκειται για τη νέα υπερπαραγωγή του διάσημου σκηνοθέτη, η οποία θα καταφθάσει μέσα στο καλοκαίρι (αν όλα πάνε καλά).

Ωστόσο, το trailer δεν έφτασε απευθείας στο YouTube, αφού η Warner Bros. έδωσε τα χέρια με την Epic Games και δημοσίευσαν αρχικά το trailer μέσα από το Fortnite. Ναι, καλά διαβάσατε, το trailer -που έκοψε την ανάσα των fans- έκανε πρεμιέρα μέσα από το Fortnite, αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοιχτό. Όπως έγινε γνωστό, η συνεργασία της Epic με την Warner δε θα σταματήσει εδώ, αφού αποκαλύφθηκε ότι μέσα στο καλοκαίρι μία αγαπητή ταινία του Christopher Nolan θα προβληθεί μέσα από το Fortnite. Δεν αποκαλύφθηκε βέβαια ποια ταινία θα είναι, αλλά το The Dark Knight ή το Inception φαντάζουν ως ιδανικές επιλογές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το post του Geoff Keighley που συμμετέχει σε αυτό το εγχείρημα.

Για την ιστορία, το TENET αναμένεται να καταφθάσει στις 17 Ιουλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες, αν πάνε όλα καλά και όπως έχουν προγραμματιστεί. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.