Αφήστε τη βία, τα Friendships επιστρέφουν στο Mortal Kombat 11 (ΒΙΝΤΕΟ) 

Αφήστε τα αίματα και ξεκινήστε τις αγκαλίες

Αφήστε τη βία, τα Friendships επιστρέφουν στο Mortal Kombat 11 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι, έφτασε η στιγμή που δεν χρειάζεται να «ξεριζώσετε» την σπονδυλική του αντιπάλου σας ή να του βγάλετε κυριολεκτικά τα μάτια. Το Mortal Kombat 11 μπορεί να σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ωμή βία για να εξολοθρεύσετε τον αντίπαλό σας, αλλά από ότι φαίνεται η NetherRealm θέλει αυτή την φορά να προσπαθήσει να σας κάνει να αναπτύξετε…φιλίες. Αυτό σκοπεύει να το καταφέρει με το μηχανισμό των Friendships. Μετά την αρχική εμφάνισή τους στο Mortal Kombat 2, το χαρακτηριστικό επιστρέφει και πάλι.

Τι είναι όμως τα Friendships; Στο τέλος κάθε αγώνα, ο παίκτης πλέον θα έχει την επιλογή να μην χρησιμοποιήσει κάποιο Fatality για να κόψει τον εχθρό του στα 2, αλλά να χρησιμοποιήσει το Friendship για να γίνουν…φίλοι. Μέσα από ένα τρομερά χιουμοριστικό trailer ανακοίνωσης, μαθαίνουμε πως τα Friendships θα έρθουν μαζί με το expansion του Mortal Kombat 11, το Aftermath, στις 26 του μηνός. Η διαφορά είναι πως το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα δοθεί εντελώς δωρεάν.

Δείτε το παρακάτω κωμικό trailer και πάρτε μία γεύση από τα Friendships του Mortal Kombat 11. Spoiler alert: Θα δείτε μέχρι και τον Scorpion να αγκαλιάζει…αρκούδο!

1 σχολιο(α)