Η BioWare συνεχίζει ακόμη την αναθεώρηση του Anthem

Ωστόσο είναι μια διαδικασία που θέλει τον χρόνο της
17 Μαΐου 2020 16:16
Η BioWare συνεχίζει ακόμη την αναθεώρηση του Anthem

Σιγή ιχθύος επικρατεί από την πλευρά της BioWare, μετά τη δήλωση του general manager, Casey Hudson, τον περασμένο Φεβρουάριο, ότι το Anthem μπαίνει σε διαδικασία επανεφεύρεσης και ολικής αναδόμησης, ώστε να προσφέρει μια απολαυστικότερη εμπειρία, καλύτερο endgame και μακροπρόθεσμο progression, εστιάζοντας στον πυρήνα του gameplay και του loot system. Σίγουρα η κατάσταση με τον κορωνοϊό έπαιξε το ρόλο της, ωστόσο η σιωπή αυτή έφερε απορίες στην επιφάνεια.

Τρεις λοιπόν μήνες μετά, ο director του στούντιο Christian Dailey (ένας δηλαδή από τα 30 άτομα που έχουν μείνει και δουλεύουν πάνω στον τίτλο), εξέδωσε στο επίσημο blog του παιχνιδιού μια ανακοίνωση σχετικά με την πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα, λέγοντας κατά λέξη πως η ανάπτυξη βρίσκεται προς το παρόν στο στάδιο της «επώασης».

Η επώαση ουσιαστικά σημαίνει ότι θα επιστρέψουμε και θα πειραματιστούμε, έχοντας ως στόχο να βελτιώσουμε τα ζητήματα όπου πιστεύουμε ότι αποτύχαμε, αξιοποιώντας παράλληλα όλα εκείνα τα στοιχεία που οι παίκτες αγάπησαν στο Anthem. Όσοι ελπίζουν να δουν έναν ριζικά νέο Anthem σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να απογοητευτούν. Είναι μια διαδικασία που θέλει τον χρόνο της και περιέχει αρκετή πρόκληση. Μπορεί να έχετε την εντύπωση ότι ξοδεύουμε πολύ χρόνο άδικα, όμως αυτή ακριβώς την έννοια έχει ο πειραματισμός. Θέλουμε πραγματικά να σας παρέχουμε διαφάνεια λόγω του πάθους και του ενδιαφέροντός σας για το Anthem. Για τον σκοπό αυτόν, θα επικοινωνούμε σε συντομότερα χρονικά διαστήματα από δω και πέρα  μαζί σας, μέσω των κοινωνικών δικτύων, του blog και των livestreams.

Tags: