Δεν είναι υπό ανάπτυξη κανένα Titanfall παιχνίδι

Ωστόσο η Respawn θα κάνει ανακοινώσεις στο EA Play Live 2020
16 Μαΐου 2020 18:54
Δεν είναι υπό ανάπτυξη κανένα Titanfall παιχνίδι

Τον Φεβρουάριο του 2019 η Electronic Arts είχε γνωστοποιήσει πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα νέο επι-πληρωμή Titanfall παιχνίδι, το οποίο θα άλλαζε την φόρμουλα του franchise. Εν τέλει αυτό το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ και όπως όλα δείχνουν μάλλον ακυρώθηκε.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο IGN, ο Vince Zampella, υπεύθυνος της Respawn Entertainment και άλλων στούντιο της EA, αναφέρθηκε στη σειρά Titanfall, τονίζοντας:

Η σειρά θα είναι πάντα εκεί για εμάς, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα υπό ανάπτυξη.

Στη συνέχεια, ο Zampella επισήμανε πως το πρώτο παιχνίδι της DICE Los Angeles θα είναι μάλλον shooter που θα κάνει χρήση της Frostbite μηχανής γραφικών. Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Είναι μια ομάδα που κάνει shooters, οπότε οι περισσότερες πιθανότητες είναι πως το παιχνίδι τους θα είναι κάτι σε αυτό το στυλ.

Υπάρχουν πολλά ταλέντα εκεί. Ωστόσο, δε θέλω να το κλειδώσω κάτι και να αποκαλύψω τι ακριβώς κάνουν, επειδή ακόμη τα εξετάζουμε όλα και θα διαλέξουμε κάτι που να είναι συναρπαστικό. Οι ίδιες αρχές που ακολουθούμε στη Respawn όταν κάνουμε κάτι νέο και πέρα από τις συμβάσεις ενός genre, ισχύουν και για την DICE LA. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι ωραίο… Θέλουμε να κάνουμε κάτι που δεν ανταγωνίζεται τα υπόλοιπα παιχνίδια EA, ώστε να συμπληρώσουμε τα σωστά κενά στο portfolio της εταιρίας. Έχουμε μερικές πολύ καλές ιδέες, αλλά θα περάσει λίγος καιρός μέχρι να δείτε ανακοινώσεις.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο EA Play Live 2020 που έχει δρομολογηθεί για τις 11 Ιουνίου, αφήνοντας να εννοηθεί πως η Respawn θα έχει ανακοινώσεις να κάνει.