Το Titanfall 3 δεν βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Η Respawn εστιάζει στο Apex Legends
05 Φεβρουαρίου 2019 10:50
Το Titanfall 3 δεν βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Παρά τις εξαιρετικές κριτικές που είχαν λάβει τα δύο πρώτα Titanfall παιχνίδια, το τρίτο κεφάλαιο της σειράς δεν βρίσκεται υπό ανάπτυξη και πιθανότατα θα αργήσουμε να δούμε τη συνέχεια του franchise, αν υπάρξει ποτέ συνέχεια βέβαια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Eurogamer, ο producer της Respawn, Drew McCoy, τόνισε πως το Titanfall 3 δεν βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, τόνισε:

Η επιθυμία μας είναι να είμαστε απόλυτα ανοιχτοί και διαφανείς με τους παίκτες μας. Αυτό επεκτείνεται και στο πώς μιλάμε για τα προβλήματα. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό το παιχνίδι θα συναντήσει και ένα κοινό που έχει αμφιβολίες.

 

Υπάρχουν μερικοί που πιστεύουν ότι η αγορά έχει ήδη πάρα πολλά Battle Royale παιχνίδια ή ότι είναι μια μόδα που θα εξαφανιστεί, ο κόσμος πιστεύει ότι φτιάχνουμε το Titanfall 3 και όχι – το Apex Legends είναι αυτό που φτιάχνουμε.

 

Αντί να προσπαθήσουμε να πείσουμε αυτό το δύσκολο ακροατήριο για μήνες με trailers και preview άρθρα, αποφασίσαμε να αφήσουμε το παιχνίδι να μιλήσει - είναι το πιο ισχυρό αντίδοτο στα πιθανά προβλήματα.

 

Φτιάχνουμε ένα free to play παιχνίδι, με loot boxes, αφού αγοραστήκαμε από την EA, και δεν ασχολούμαστε με το Titanfall 3. Είναι η τέλεια συνταγή για ένα σχέδιο μάρκετινγκ που θα προκαλέσει αντιδράσεις, οπότε γιατί να το κάνουμε αυτό;  Ας κυκλοφορήσουμε κατευθείαν το παιχνίδι και ας αφήσουμε τους παίκτες να παίξουν.

Όταν το Νοέμβριο του 2017 η Electronic Arts είχε προβεί στην εξαγορά της Respawn Entertainment, ο Jason Schreier του Kotaku είχε μιλήσει με πηγές κοντά στην ομάδα και μετέφερε πως το Titanfall 3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Πλέον ο έμπιστος ρεπόρτερ επισημαίνει πως κατά πάσα πιθανότατα η δουλειά που είχε ξεκινήσει να κάνει η ομάδα για το Titanfall 3 μετατράπηκε τελικά στο Apex Legends.