Το άκρως συναισθηματικό adventure Call of the Sea αποκαλύπτεται

Tην πρωταγωνίστρια ενσαρκώνει η ηθοποιός του Firewatch
07 Μαΐου 2020 19:20
Το άκρως συναισθηματικό adventure Call of the Sea αποκαλύπτεται

Στο πλαίσιο του Inside Xbox το νεοσύστατο Ισπανικό στούντιο Out of the Blue, παρουσίασε το Call of the Sea. Πρόκειται για ένα άκρως συναισθηματικό adventure παιχνίδι που δημιουργήσαν 12 βετεράνοι του είδους, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν δουλέψει σε παιχνίδια όπως τα Red Matter, Metroid: Samus Returns, Deadlight, Gylt, Celeste, Guacamelee 2 και Spacelords.

Το Call of the See αφορά μια story-driven περιπέτεια με βάση τα puzzles σε προοπτική πρώτου προσώπου, που λαμβάνει μέρος σε μια φανταστική τοποθεσία στο 1930. Οι παίκτες παίζουν με τη Norah, μια γυναίκα η οποία απεγνωσμένη από το χαμό του άντρα της σε μια αποστολή, διέσχισε έναν ωκεανό προκειμένου να τον βρει. Οι δημιουργοί όπως δήλωσαν εμπνεύστηκαν από παιχνίδια όπως το Firewatch, Subnautica, Red Matter, Myst, Soma, και Obduction. Μάλιστα ο λόγος που προσέλαβαν την ηθοποιό του Firewatch, Cissy Jones, ήταν για να αποδώσουν το ίδιο συναίσθημα και στο δικό τους παιχνίδι.

Το Call of the Sea αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox One και PC προς το τέλος του έτους. Απολαύστε το νέο trailer στον player που ακολουθεί.