Ημερομηνία για το πανέμορφο Call of the Sea – Από την πρώτη μέρα στο Game Pass

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
21 Νοεμβρίου 2020 10:00
Ημερομηνία για το πανέμορφο Call of the Sea – Από την πρώτη μέρα στο Game Pass

Το Call of the Sea ήταν ένας από τους indie τίτλους που είχαν ξεχωρίσει στην αρχική gameplay παρουσίαση του Xbox Series X. Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού και η Microsoft ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία έχει δρομολογηθεί για τις 8 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και για τα Xbox Series X | S, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα.

Η ιστορία του λαμβάνει χώρα το 1934 στα πέρατα του Νότιου Ειρηνικού. Πρωταγωνίστρια είναι η Norah που έχει διασχίσει τον ωκεανό, ακολουθώντας τα ίχνη της αποστολής του συζύγου της που αγνοείται. Έτσι, καταλήγει σε έναν καταπράσινο παραδεισένιο νησί - ένα ανώνυμο, ξεχασμένο μέρος, με απομεινάρια ενός χαμένου πολιτισμού.

Αναζητώντας την αλήθεια, η Norah θα ανακαλύψει διάφορα παράξενα μυστικά και θα κληθεί να ερευνήσει τα στοιχεία που έχουν αφήσει πίσω τους οι προηγούμενοι επισκέπτες του νησιού. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται μια story-driven περιπέτεια γεμάτη συναίσθημα, σασπένς και σουρεαλιστικές εκπλήξεις.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.