Ένας ονειρικός κόσμος ξεδιπλώνεται στο νέο trailer του Call of the Sea

Επηρεασμένος από τον H.P. Lovecraft
04 Σεπτεμβρίου 2020 13:55
Ένας ονειρικός κόσμος ξεδιπλώνεται στο νέο trailer του Call of the Sea

Πριν μερικούς μήνες, στο Inside Xbox που είδαμε τα πρώτα πλάνα από το Xbox Series X, το νεοσύστατο Ισπανικό στούντιο Out of the Blue, παρουσίασε το Call of the Sea. Τώρα, η ομάδα αποφάσισε να δώσει ένα νέο trailer στα φώτα της δημοσιότητας, παρουσιάζοντας εκτενέστερα τον κόσμο τους παιχνιδιού και τον αγώνα της πρωταγωνίστριας (την οποία ενσαρκώνει η Cissy Jones του Firewatch) προκειμένου να εντοπίσει τα χνάρια του συζύγου της.

Πρόκειται για ένα άκρως συναισθηματικό adventure παιχνίδι που δημιουργήσαν 12 βετεράνοι του είδους, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν δουλέψει σε παιχνίδια όπως τα Red Matter, Metroid: Samus Returns, Deadlight, Gylt, Celeste, Guacamelee 2 και Spacelords. Το παιχνίδι όπως εξηγεί μια εκ των δημιουργών του στο βίντεο είναι βαθιά εμπνευσμένο από έργα του γνωστού συγγραφέα τρόμου H.P. Lovecraft. Ωστόσο, στόχος του στούντιο είναι να πει μια ιστορία με τη δική του σφραγίδα.

Όπως μπορείτε να δείτε, το παιχνίδι μας μπορεί να είναι εμπνευσμένο από τις ιστορίες του H.P. Lovecraft, όμως προσπαθούμε να επικεντρωθούμε περισσότερο στο σουρεαλιστικό και το ονειρικό, παρά στο φρικτό και το απεχθές. Με λίγα λόγια, το Call of the Sea δεν αφορά την κατάβαση στην παράνοια, αλλά στο να βλέπεις μέσα από αυτή την κατάσταση ένα κόσμο ονειρικό και πολύχρωμο.

Το Call of the See αφορά μια story-driven περιπέτεια με βάση τα puzzles σε προοπτική πρώτου προσώπου, που λαμβάνει μέρος σε μια φανταστική τοποθεσία το 1930. Οι παίκτες παίζουν με τη Norah, μια γυναίκα η οποία απεγνωσμένη από το χαμό του άντρα της σε μια αποστολή και έτσι διέσχισε έναν ωκεανό με την ελπίδα να τον βρει.

Το Call of the Sea αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox One και PC προς το τέλος του έτους. Απολαύστε το νέο trailer στον player που ακολουθεί.