Ξανά στο προσκήνιο οι εικασίες για remaster της Mass Effect τριλογίας

Ποιος είναι ο HD Remastered τίτλος που ετοιμάζει η EA;
06 Μαΐου 2020 22:20
Ξανά στο προσκήνιο οι εικασίες για remaster της Mass Effect τριλογίας

Χάρη στην πρόσφατη αποκάλυψη των πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων της EA, στο φως ήρθαν και μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με έναν HD Remastered τίτλο που δεν έχει ανακοινωθεί και ετοιμάζει να κυκλοφορήσει η εταιρία. Συγκεκριμένα, στα έγγραφα που δημοσίευσε για τους επενδυτές υπήρχε μια αναφορά για ένα «EA HD title».

Εκτός από το επιβεβαιωμένα παιχνίδια όπως τα Madden NFL 21, FIFA 21 και Command & Conquer Remastered για τα οποία είναι γνωστό το παράθυρο κυκλοφορίας, για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν γνωρίζουμε πολλά, μιας και η EA κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά της. Όσο αφορά τον μυστηριώδη «EA HD title» η μόνη αναφορά όπως φαίνεται και στα "μικρά γράμματα" στην παρακάτω εικόνα είναι ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του οικονομικού της έτους. Δυστυχώς η εταιρία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περεταίρω πληροφορίες, όπως για παράδειγμα για ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει. Ωστόσο, δεδομένου ότι το οικονομικό έτος λήγει το 2021, είναι πολύ πιθανό ο εν λόγω τίτλος να γίνει διαθέσιμος και στις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την έντονη φημολογία που επικρατεί στα forums τον τελευταίο καιρό, ώθησε αρκετούς παίκτες να θεωρήσουν πως ο μυστικός τίτλος δεν είναι άλλος από το Mass Effect Trilogy Remastered, κάτι που οι fans της διάσημης space οpera ζητούν εδώ και χρόνια. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια βιβλιοθήκη της EA, καθώς και τις φήμες που έχουν ακουστεί για την επιστροφή της σειράς Skate, μάλλον είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς. Ίσως μάθουμε γι’ αυτόν στο επερχόμενο EA Play τον Ιούνιο.

Tags: