Το Final Fantasy VII Remake θα έχει "Μικρότερα επεισόδια και γρηγορότερη ανάπτυξη"

Ο director του παιχνιδιού εξηγεί την φιλοσοφία του
28 Απριλίου 2020 14:12
Το Final Fantasy VII Remake θα έχει "Μικρότερα επεισόδια και γρηγορότερη ανάπτυξη"

Το Final Fantasy VII Remake βρίσκεται διαθέσιμο εδώ και μόλις λίγες εβδομάδες στα ράφια των καταστημάτων μόνο για το PS4 ως χρονική αποκλειστικότητα. Όπως γνωρίζουμε, το παιχνίδι θα δοθεί σε επεισοδιακή μορφή και το βασικό ερώτημα των fans από την ανακοίνωση αυτού του μοντέλου ανάπτυξης είναι το “πόσα θα είναι τα επεισόδια”.

Μέσα από μία συνέντευξη στο FF7R Ultimania, ο director του παιχνιδιού, Tetsuya Nomura, όπως και ο παραγωγός του, Yoshinori Kitase, μίλησαν με περισσότερες λεπτομέρειες  επί του θέματος. Πιο συγκεκριμένα, ο Kitase είπε:

Πόσα επεισόδια; Έχουμε μία γενική ιδέα για το πως θα συνεχίσουμε την ιστορία, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει από πόσα parts θα αποτελείται, ούτε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τίποτα. Υπάρχει μια θεωρία πως θα αποτελείται από τρία επεισόδια, όμως κάνουμε ένα πράγμα τον καιρό.

Ο Nomura από την άλλη είπε τα εξής:

Πόσο ακόμα για το επόμενο part; Εξαρτάται από το πόσα μέρη θα αποτελείται η ιστορία. Αν την χωρίσουμε σε μεγάλα τμήματα θα πάρει περισσότερο χρόνο η ανάπτυξή τους. Αν τη χωρίσουμε σε περισσότερα πιο λεπτομερή και μικρότερα κομμάτια, τότε η ανάπτυξη θα είναι γρηγορότερη. Ελπίζω να κυκλοφορήσουμε το επόμενο μέρος όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Από τα παραπάνω βλέπουμε πώς ο director του παιχνιδιού προτιμά η ομάδα να αναπτύξει μικρότερα επεισόδια για την περιπέτεια του Cloud όσο πιο σύντομα γίνεται. Ωστόσο, για ακόμη μία φορά δεν υπάρχει κάποια επίσημη ξεκάθαρη απάντηση. Εσάς πως σας φαίνεται η προσέγγιση της εταιρίας; Πείτε μας στα σχόλια.