Έρχεται νέο Peaky Blinders παιχνίδι για PS4, Xbox One, PC και Switch - Δείτε τα πρώτα πλάνα!

Γνωρίστε το Peaky Blinders: Mastermind
22 Απριλίου 2020 14:42
Έρχεται νέο Peaky Blinders παιχνίδι για PS4, Xbox One, PC και Switch - Δείτε τα πρώτα πλάνα!

Πολλές φορές στο παρελθόν διάσημες σειρές και ταινίες κατάφεραν να δουν και μία gaming μεταφορά, δίνοντας στους gamers περισσότερο χρόνο με τους χαρακτήρες που αγάπησαν. Μία από τις πιο λατρεμένες σειρές των τελευταίων χρόνων είναι δίχως αμφιβολία το Peaky Blinders, έναν γκανγκστερικό δράμα που επικεντρώνεται σε μία οικογένεια από το Birmingham της Αγγλίας μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Τώρα ανακοινώθηκε πως το franchise θα επεκταθεί με ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που έχει τίτλο Peaky Blinders: Mastermind.

Πρόκειται για έναν τίτλο που εντάσσεται στην adventure puzzle κατηγορία και καλεί τον παίκτη να ζήσει μοναδικά γεγονότα με τους διάσημους χαρακτήρες της δημοφιλής σειράς. Κάθε μέλος της συμμορίας έχει τις δικές του ξεχωριστές ικανότητες, τις οποίες εφόσον ο παίκτης εκμεταλλευτεί σωστά και στρατηγικά θα μπορέσει να προχωρήσει ακόμη πιο ομαλά στο παιχνίδι. Θα μπορείτε δηλαδή να αναλάβετε τον έλεγχο χαρακτηρών όπως οι Tommy, Arthur και Polly για να λύσετε ολοένα και πιο δύσκολους γρίφους στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

To Peaky Blinders: Mastermind αναπτύσσεται για τα PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam) και Nintendo Switch. Δυστυχώς δε γνωρίζουμε το ακριβές παράθυρο κυκλοφορίας του παιχνιδιού, με την ομάδα ανάπτυξης να δηλώνει απλά πως "έρχεται σύντομα". Τέλος, παρακάτω θα βρείτε και δύο βίντεο για το παιχνίδι. Το πρώτο είναι το παραδοσιακό trailer ανακοίνωσης, ενώ στο δεύτερο μπορείτε να απολαύσετε περισσότερα gameplay στιγμιότυπα.