Δυσαρεστημένος ο συνθέτης του DOOM Eternal; - «Αμφιβάλω αν θα ξανασυνεργαστώ μαζί τους»

Αιτία είναι η διαχείριση των κομματιών του από την εταιρία
21 Απριλίου 2020 15:37
Δυσαρεστημένος ο συνθέτης του DOOM Eternal; - «Αμφιβάλω αν θα ξανασυνεργαστώ μαζί τους»

Ο δημοφιλής συνθέτης Mick Gordon, γνωστός μεταξύ άλλων για την μουσική του στα παιχνίδια DOOM, όπως φαίνεται είναι αρκετά δυσαρεστημένος με τον τρόπο που η Bethesda χειρίστηκε το μιξάρισμα των κομματιών του στο άλμπουμ της Collector’s Edition του DOOM Eternal. Αρκετοί μάλιστα fans κατάλαβαν την αλλαγή αυτή στην ποιότητα, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους στα forums και τα κοινωνικά δίκτυα. Ο Gordon στο παρελθόν εκτός της μουσικής των DOOM είχε επιμεληθεί για αρκετά χρόνια για λογαριασμό της εταιρίας τη μουσική κι άλλων παιχνιδιών, όπως τα Prey, Wolfenstein κ.α.

Όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις από έναν χρήστη του Twitter, απάντησε πως δεν είναι υπεύθυνος ο ίδιος καθώς είχε ελάχιστο έλεγχο επί αυτών. Είπε μάλιστα πως εκείνος δεν θα έβγαζε ένα τέτοιο αποτέλεσμα κι ότι μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος ποια είναι ή όχι δική του δουλειά.

Αυτό που επιβεβαιώνει ωστόσο ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του με την Bethesda, είναι η απάντηση που έδωσε σε έναν χρήστη του Reddit, ο οποίος τον ρώτησε μέσω του Instagram αν θα γράψει μουσική για κάποιο μελλοντικό παιχνίδι Doom. Ο Gordon απάντησε χαρακτηριστικά: «αμφιβάλω ότι θα ξανασυνεργαστούμε»  

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, να τα βρει με την εταιρία γιατί κακά τα ψέματα η μουσική του είναι πολύ αγαπητή στους fans και άρρητα συνδεδεμένη με τα σύγχρονα DOOM παιχνίδια. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν τα βρουν, σίγουρα κάποια άλλη εταιρία θα εκτιμήσει το ταλέντο του.