Αποκαλύφθηκε ο λόγος που άλλαξε ο Sephiroth στο Final Fantasy VII Remake

Ο παραγωγός του παιχνιδιού εξηγεί
18 Απριλίου 2020 18:50
Αποκαλύφθηκε ο λόγος που άλλαξε ο Sephiroth στο Final Fantasy VII Remake

Το Final Fantasy VII Remake βρίσκεται σχεδόν εδώ και μία εβδομάδα στην αγορά, με τους παίκτες να απολαμβάνουν την επαναδημιουργημένη περιπέτεια του Cloud. Στο παρελθόν η Square Enix δήλωσε πως το παιχνίδι δεν είναι ακριβώς remake, αλλά περιγράφεται καλύτερα ως ένα reimagining, πράγμα που σημαίνει πως η ιστορία ναι μεν θα ακολουθεί το παλιό παιχνίδι, αλλά σαφέστατα θα υπάρξει και πληθώρα αλλαγών έτσι ώστε να δοθεί ένας φρέσκος αέρας. Τώρα, σε μία νέα συνέντευξη που δημοσιεύτηκε από την ίδια την εταιρία, ο παραγωγός Yoshinori Kitase μίλησε μαζί με τον Co-Director, Naoki Hamaguchi σχετικά με το θέμα του Sephiroth και συγκεκριμένα εξήγησαν γιατί ο χαρακτήρας εμφανίζεται τόσο νωρίς.

Για όσους δεν γνωρίζουν, στο παιχνίδι του 1997 ο Sephiroth εμφανίζεται αρκετά αργότερα και μετά το κομμάτι της Midgar. Ο Yoshinori Kitase, λοιπόν, είπε τα εξής:

Ο τρόπος που χειριστήκαμε τον Sephiroth στο αρχικό Final Fantasy VII ήταν να τον κρύψουμε – να τον κρατήσουμε πίσω. Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά γι' αυτή την τακτική εμπνεύστηκα από την ταινία Jaws, όπου είχαν μία παρόμοια προσέγγιση κάνοντας tease μία πολύ δυνατή παρουσία, χωρίς να σου δείχνουν τον χαρακτήρα μέχρι ένα σημείο της ιστορίας. Θέλαμε να τον χτίσουμε σαν έναν μεγάλο, παντοδύναμο χαρακτήρα στα μυαλά των ανθρώπων. Έτσι, όταν εμφανίζεται πρώτη φορά είναι ένα μεγάλο θέμα. Αλλά για το remake, αυτό δεν δουλεύει τόσο καλά – κυρίως γιατί όλοι γνωρίζουν πλέον τον Sephiroth (γέλια)! Δε νομίζαμε ότι θα ήταν εξίσου αποτελεσματικό να τον κρύβαμε για αργότερα στην ιστορία.

Όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Final Fantasy VII Remake κάντε κλικ εδώ και θα μεταφερθείτε στο αντίστοιχο review μας. Συμφωνείτε με αυτή την προσέγγιση της εταιρίας να αποκαλύψει νωρίς έναν τόσο δυνατό και διάσημο χαρακτήρα στο Final Fantasy VII Remake; Πείτε μας στα σχόλια.