Εντελώς δωρεάν δύο εξαιρετικά PS4 παιχνίδια για την καραντίνα – Νέα καμπάνια της Sony

Η Sony  στο πλευρό των gamers
14 Απριλίου 2020 20:14
Εντελώς δωρεάν δύο εξαιρετικά PS4 παιχνίδια για την καραντίνα – Νέα καμπάνια της Sony

Αδιαμφισβήτητα, παγκοσμίως βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και εκατομμύρια άνθρωποι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Τώρα, η Sony έρχεται να σταθεί στο πλευρό των gamers και ξεκίνησε την Play At Home καμπάνια. Στο πλαίσιο της χαρίζει δύο εξαιρετικά παιχνίδια σε όλους του κατόχους PS4, χωρίς να χρειάζεται καμία απολύτως συνδρομή ή οτιδήποτε άλλο.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Απριλίου μέχρι και τις 5 Μαΐου μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τα Uncharted: The Nathan Drake Collection και Journey. Εφόσον προλάβετε την προσφορά τα παιχνίδια θα μείνουν για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Uncharted: The Nathan Drake Collection περιλαμβάνει τα single-player campaigns των τριών πρώτων παιχνιδιών της σειράς, δηλαδή των Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves και Uncharted 3: Drake's Deception. Αν βέβαια θέλετε να ολοκληρώσετε τη σειρά Uncharted όσο είστε στην καραντίνα, τον Απρίλιο προσφέρεται δωρεάν για τους συνδρομητές του PlayStation Plus και το Uncharted 4: A Thief’s End.

Παράλληλα, στα πλαίσια του ίδιου προγράμματος η Sony θα διαθέσει 10 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξει τους indie developers που βιώνουν οικονομικές δυσκολίες αυτή την περίοδο.