Πρώτο screenshot από το S.T.A.L.K.E.R. 2 

Η σοβιετική σειρά ετοιμάζεται για την επιστροφή της

Πρώτο screenshot από το S.T.A.L.K.E.R. 2

Έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το S.T.A.L.K.E.R. 2. Επιτέλους, η ομάδα ανάπτυξης GSC Game World δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον διάδοχο του λατρεμένου STALKER: Shadow of Chernobyl μέσα από μια δημοσίευση στο Twitter, δίνοντας στους παίκτες μια πρώτη ματιά στον άκρως αναμενόμενο τίτλο.

Ακολουθεί το εν λόγω tweet.

Παράλληλα, η ομάδα απευθύνθηκε και στους παίκτες, τονίζοντας ότι γνωρίζει τις υψηλές προσδοκίες της κοινότητας και έτσι βάζει τα δυνατά της για να ανταποκριθεί. Το μήνυμα της ομάδας ανάπτυξης που συνόδευσε το πρώτο screenshot ακολουθεί παρακάτω.

Δεκατρία χρόνια πριν κυκλοφορήσαμε το S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

Ο κόσμος δεν ήταν ποτέ ο ίδιος μετά από αυτό. Εκατομμύρια παίκτες όρμησαν στο Zone, θέλοντας να ανακαλύψουν τα μυστήριά του, να υπερβούν δυσκολίες, να κυνηγήσουν θησαυρούς, να παλέψουν τέρατα και να ενταχθούν σε φατρίες.

Αλλάξατε και γίνατε πραγματικοί Stalkers.

Κάνατε αυτή τη μέρα ξεχωριστή για πάντα.

Εμπνεόμαστε από όλα όσα κάνετε (συμπεριλαμβανομένων των καλλιτεχνιών, των ιστοριών, των cosplays και των mods) και καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούμε να σας απογοητεύσουμε. Το δεύτερο κεφάλαιο του  S.T.A.L.K.E.R. saga θα είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι μας μέχρι στιγμής. Θα ανταποκριθεί στην θρυλική του κληρονομία.

Πολλοί από εσάς ξεκινάτε την κοινωνική απομόνωση αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό το λόγο σήμερα, σε μια πολύ ειδική περίπτωση, είμαστε έτοιμοι να αποκαλύψουμε τα μυστήρια στα οποία δουλεύουμε. Αυτή είναι μια πρώτη ματιά στο  S.T.A.L.K.E.R. 2.

Θεωρήστε το ένα ταπεινό δώρο. Έρχονται περισσότερα το 2020.

3 comment(s)

End of content

No more pages to load