Το God of War: Fallen God είναι η νέα σειρά comic της Dark Horse

Και θα τοποθετείται ανάμεσα στο 3 και στο πρόσφατο παιχνίδι
23 Μαρτίου 2020 12:59
Το God of War: Fallen God είναι η νέα σειρά comic της Dark Horse

Λίγες σειρές βιντεοπαιχνιδιών καθήλωσαν τους παίκτες όπως η σειρά God of War της Santa Monica. Αυτό οδήγησε την γνωστή comic εταιρία Dark Horse που έχει εκδώσει αρκετές φορές περιεχόμενο για δημοφιλή video games, να ασχοληθεί ξανά με τον Kratos. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά την τιμητική του είχε το God of War: Fallen God, το οποίο επιστρέφει τους παίκτες πίσω στο κόσμο του παιχνιδιού μέσω μιας ανείπωτης ιστορίας που λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του God of War 3 και πριν το God of War του 2018.

Το God of War: Fallen God βρίσκει τον Kratos να προσπαθεί να δραπετεύσει από το αιματηρό παρελθόν του, ταξιδεύοντας στην έρημο, πιστεύοντας έτσι πως θα ελευθερωθεί επιτέλους από τα δεσμά που τον τυραννούν. Ωστόσο, η ενοχή και η οργή που νιώθει δεν είναι εύκολο να σβήσουν μέσα του. Ο Kratos θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πιο ανυπέρβλητο εχθρό, τον εαυτό του.  

Το πρώτο τεύχος του God of War: Fallen God αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου. Μέχρι τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μια άλλη περιπέτεια του God of War που κυκλοφορεί ήδη πατώντας εδώ.