Ο συνθέτης του Doom Eternal εξηγεί πως έφτιαξε την μουσική του παιχνιδιού

Μέσω ενός χορταστικού βίντεο
21 Μαρτίου 2020 13:02
Ο συνθέτης του Doom Eternal εξηγεί πως έφτιαξε την μουσική του παιχνιδιού

Οι λάτρες του ιστορικού first person shooter Doom σίγουρα έχουν άπλετες αναμνήσεις από τη σειρά. Ωστόσο, τα παιχνίδια Doom πάντα έδιναν έμφαση στη μουσική τους και μάλιστα αρκετοί fans και μέσα την έχουν εκθειάσει κατά καιρούς.

Ο συνθέτης του Doom Eternal, Mick Gordon γνωρίζοντας την αγάπη του κοινού για τη μουσική του παιχνιδιού μοιράστηκε ένα χορταστικό βίντεο των περίπου δυο ωρών, στο οποίο εξηγεί λεπτομερώς τη διαδικασία εγγραφής και πως ακόμα και μικρές πτυχές των κομματιών ενεργοποιούνται ανάλογα με το gameplay. Επιπλέον, μοιράζεται και μερικά σημεία που δεν κατάφεραν να μπουν στο παιχνίδι. Ο Gordon, όπως αναφέρει, έχει φτιάξει αρκετά κομμάτια για μάχες και εξερεύνηση, τα οποία τα έχει σχεδιάσει ώστε οι μεταβάσεις ανάμεσά τους να γίνονται με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Παράλληλα, το soundtrack του Doom Eternal, όπως επιβεβαίωσε η Bethesda στο Twitter, δεν είναι ακόμα έτοιμο και συνεπώς δεν θα γίνει διαθέσιμο στο launch του παιχνιδιού. Βέβαια, δήλωσε ότι μέχρι τότε οι fans θα μπορούν να ακούσουν τους heavy metal ήχους του Doom (2016) από το Spotify.

Παρακάτω ακολουθεί το αναλυτικό βίντεο του συνθέτη.