Παίκτες του Fallout 76 συγκεντρώνουν χαρτιά υγείας εξαιτίας του κοροναϊού

Γεμίζοντας τις ψηφιακές τους αποθήκες
21 Μαρτίου 2020 12:40
Παίκτες του Fallout 76 συγκεντρώνουν χαρτιά υγείας εξαιτίας του κοροναϊού

Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες εβδομάδες, εκτός απ’ τα αντισηπτικά, τις μάσκες και τα μακαρόνια, διάφοροι πολίτες σπεύδουν στα μαγαζιά εξαιτίας του κοροναϊού, αδειάζοντας από τα ράφια των καταστημάτων και τα χαρτιά υγείας.

Ωστόσο, όπως δηλώνουν και οι ίδιες οι κατασκευάστριες εταιρίες χαρτιών παγκοσμίως, δεν υπάρχει λόγος τέτοιου πανικού, αφού υπάρχουν αρκετά αποθέματα και η τροφοδοσία των ραφιών γίνεται κανονικά. Την κατάσταση έσπευσαν ωστόσο να 'τρολάρουν' με αρκετά χιουμοριστικό τρόπο οι παίκτες του Fallout 76, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Twitter, με τους παίκτες να έχουν γεμίσει και να περιπολούν τις ψηφιακές τους αποθήκες από χαρτί.

Μάλιστα, δε σταματούν μόνο στην αποθήκευση. Κάποιοι παίκτες πέρασαν μέσω των αυτόματων πωλητών του παιχνιδιού και στην πώληση χαρτιών υγείας σε τιμές που μοιάζουν σα να είναι από χρυσό.  

Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι ότι παρά τις παράλογες τιμές κάποιοι, όπως μαρτυρούν κάποια subreddits, είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τα ποσά αυτά που φτάνουν μέχρι και τα 25,000 caps.

Ευτυχώς που στον πραγματικό κόσμο που δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε ποτέ σε αυτό το σημείο!

Tags: