Και ναι, στο Fortnite ήρθαν και ελικόπτερα!

Με μικρές αλλαγές στον χάρτη και νέο “locker”
18 Μαρτίου 2020 14:40
Και ναι, στο Fortnite ήρθαν και ελικόπτερα!

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, η Epic Games προσπαθεί να εμπλουτίζει το Fortnite όσο το δυνατόν περισσότερο με σκοπό να προσφέρει αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας στους παίκτες της. Σε ένα μεγάλο βαθμό τα έχει καταφέρει, μιας και η πορεία του παιχνιδιού μέχρι στιγμής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως και ανεπανάληπτη. Σε αυτό το πλαίσιο του «εμπλουτισμού», η ομάδα έρχεται τώρα να προσθέσει ένα νέο όχημα. Όχι, δεν είναι αυτοκίνητο, ούτε καρότσι σούπερ-μάρκετ. Αντιθέτως, είναι ένα τεράστιο…ελικόπτερο!

Για να ταιριάξει με το κατασκοπικό theme της τωρινής σεζόν, η εταιρία είπε να προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να ταξιδεύουν και να ανιχνεύουν τους εχθρούς τους από τον αέρα. Έτσι, πρόσθεσε τα Choppa. Μεγάλα ελικόπτερα που μπορούν να βρεθούν σε διάφορα ελικοδρόμια στις μυστικές βάσεις του χάρτη και είναι εδώ και λίγες ώρες διαθέσιμα. Πέρα από την προσθήκη του νέου εναέριου οχήματος, οι παίκτες θα παρατηρήσουν και μερικές αλλαγές στον χάρτη του παιχνιδιού, ενώ τέλος προστέθηκε και νέο “Locker” που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τον αγαπημένο σας ρουχισμό για τον χαρακτήρα σας και όχι να τον επιλέγετε ξεχωριστά.

Παρακάτω θα βρείτε το αντίστοιχο teaser trailer για το Fortnite Choppa, όπως επίσης και μερικά tweets με τις αλλαγές που είδε ο χάρτης του παιχνιδιού.