Η Gamescom 2020 συνεχίζει ως έχει – Αξιολογείται η απειλή του κορωνοϊού

Επίσημη δήλωση από τη διοργανώτρια εταιρία
17 Μαρτίου 2020 16:40
Η Gamescom 2020 συνεχίζει ως έχει – Αξιολογείται η απειλή του κορωνοϊού

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως η E3 2020 τελικά θα ακυρωθεί εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού COVID-19. Τα βλέμματα των gamers, λοιπόν, είναι στραμμένα στην Gamescom 2020, η οποία έχει περισσότερες πιθανότητες να διεξαχθεί, καθώς λαμβάνει χώρα στα τέλη του Αυγούστου.

Τώρα, η διοργανώτρια έρχεται επιτέλους να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αποκαλύπτοντας πως για την ώρα οι προετοιμασίες συνεχίζονται κανονικά.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η διοργανώτρια εταιρία.


Αγαπητή κοινότητα,

Αυτή τη στιγμή λαμβάνουμε ερωτήσεις σχετικά με το πως η πιθανή απειλή από τον κορωνοϊό μπορεί να επιρειάση τη Gamescom.

Παίρνουμε το θέμα πολύ σοβαρά γιατί η υγεία όλων των επισκεπτών μας και των συνεγατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Στις 10 Μαρτίου του 2020 η πόλη της Κολωνίας απαγόρευσε όλα τα μεγάλα events με περισσότερους από 1,000 επισκέπτες μέχρι και 10 Απριλίου του 2020, με βάση τo διάταγμα που εξέδωσε η κυβέρνηση την ίδια ημέρα. Καθώς η gamecom λαμβάνει χώρα στο τέλος του Αυγούστου του 2020, προς το παρών δεν επηρεαζόμαστε από αυτό το διάταγμα. Ωστόσο, φυσικά θα ακολουθήσουμε τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών σχετικά με τα μεγάλά events, θα τις αξιολογούμε σε καθημερινή βάση και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας με προσεκτική εξέταση. Οι προετοιμασίες για την Gamescom 2020 συνεχίζουν όπως είχε προγραμματιστεί σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση για την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σε περίπτωση που η gamecom αναβληθεί ή ακυρωθεί από το Koelnmesse, όλοι όσοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια θα αποζημιωθούν. Τα voucher codes δεν θα είναι πλέον έγκυρα και θα διατεθούν ξανά για τα νέα events.

Ανυπομονούμε για εσάς και την συμμετοχή σας.