Το Prince of Persia επιστρέφει…μέσα από το For Honor

Μια αναπάντεχη έκπληξη περιμένει τους παίκτες του παιχνιδιού
12 Μαρτίου 2020 18:30
Το Prince of Persia επιστρέφει…μέσα από το For Honor

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει πως το Prince of Persia ετοιμαζόταν για την επιστροφή του, μέσα από ένα VR Escape Room που θα μπορούσατε να βρείτε σε διάφορες πόλεις παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και την Αθήνας. Όπως φαίνεται, το λατρεμένο franchise θα έχει για άλλη μια φορά την τιμητική του.

Συγκεκριμένα, η Ubisoft ανακοίνωσε το πως το Prince of Persia επιστρέφει…μέσα από το For Honor. Ο λόγος γίνεται για το Blades of Persia event, το οποίο θα έχει δύο σκέλη. Το πρώτο Chapter ξεκινά σήμερα, 12 Μαρτίου και το δεύτερο σκέλος θα λάβει χώρα στις 19 Μαρτίου. Όπως όλα τα events του παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν πολλές προσθήκες, όπως νέα κοσμητικά αντικείμενα και όχι μόνο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη ζωντανή μετάδοση της Ubisoft, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγο και περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες.

Σίγουρα μετά και από αυτή την ανακοίνωση θα αναρωτιέστε μήπως η Ubisoft ετοιμάζει κάποια μεγάλη επιστροφή της σειράς με ένα νέο κανονικό παιχνίδι. Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, παρά μόνο φήμες και εικασίες. Ωστόσο, συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…