Sony για PlayStation 5: “Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε ποιοτικά single-player παιχνίδια”

Η εταιρία μιλά για το μέλλον της πλατφόρμας
11 Μαρτίου 2020 12:42
Sony για PlayStation 5: “Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε ποιοτικά single-player παιχνίδια”

Πριν λίγες ώρες η Sony ανακοίνωσε επίσημα πως το Horizon Zero Dawn του PS4 έρχεται στο PC. Η εταιρία δήλωσε πιο ανοιχτή στον πειραματισμό και στην μεταφορά περισσότερων αποκλειστικών της στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φοβίζει τους κατόχους PlayStation κονσολών. Μιλώντας για το μέλλον και το PlayStation 5, ο υπεύθυνος των Worldwide Studios της Sony, Hermen Hulst, τόνισε ότι η εταιρία παραμένει αφοσιωμένη στο δικό της hardaware, αλλά και στα παραδοσιακά  single-player παιχνίδια, με έμφαση πάντα στην ποιότητα.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του Hulst.

Υπάρχει κάτι που μπορείς να μας πεις σχετικά με το όραμά σου για το μέλλον των Worldwide Studios, είτε πρόκειται για την επόμενη γενιά είτε για κάτι άλλο;

Είμαστε πολύ αφοσιωμένοι στο δικό μας  dedicated hardware, όπως ακριβώς συμβαίνει μέχρι τώρα. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό. Επίσης είμαστε αφοσιωμένοι στα ποιοτικά αποκλειστικά παιχνίδια . Όπως επίσης και στα δυνατά narrative-driven, single-player παιχνίδια.

Συγχρόνως, θα είμαστε πολύ ανοιχτοί στον πειραματισμό και στις νέες ιδέες. Θα δοκιμάσουμε πράγματα και θα δούμε τι δουλεύει. Πιστεύω πως και αυτό είναι μέρος του DNA των Worldwide Studios.

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του επικεφαλής των Worldwide Studios, η οποία περιλαμβάνει πολλές περισσότερες πληροφορίες για το μέλλον της πλατφόρμας, πατώντας εδώ.