ΕΠΙΣΗΜΟ: Ακυρώνεται και η μεγάλη gaming έκθεση E3 2020

Όπως όλα δείχνουν αυτό είναι το επόμενο θύμα του κορωνοϊού
11 Μαρτίου 2020 11:34
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ακυρώνεται και η μεγάλη gaming έκθεση E3 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 03/11/2020 - 17:30

Είναι πλέον επίσημο. Η E3 2020 ακυρώθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού. Ακολουθεί η δήλωση της διοργανώτριας εταιρίας:

Μετά από προσεκτικές συζητήσεις με τις εταιρείες-μέλη μας σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια όλων όσων εργάζονται σε οποιοδήποτε κλάδο της βιομηχανίας μας - τους οπαδούς, τους υπαλλήλους, τους εκθέτες και τους μακροχρόνιους συνεργάτες της E3 - πήραμε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσουμε την E3 2020, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 9 με 11 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.


ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει πως η E3 2020 συνεχίζει ολοταχώς παρά τις ανησυχίες για τον κορωνοϊό. Τελικά η διοργανώτρια εταιρία ESA, μάλλον βιάστηκε να εκφράσει την αισιοδοξία της, αφού όπως όλα δείχνουν η μεγάλη gaming έκθεση θα ακυρωθεί.

Συγκεκριμένα, πριν μερικά εικοσιτετράωρα ο κυβερνήτης της αμερικανικής πολιτείας Καλιφόρνια, όπου ανήκει και το Λος Αντζελες και λαμβάνει χώρα η E3, κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, εξαιτίας της εξάπλωσης του COVID-19. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η gaming έκθεση εικάζεται εδώ και μέρες πως θα ακυρωθεί.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο η Devolver Digital ήρθε να φουντώσει τις εικασίες, αφού έκανε ένα tweet επισημαίνοντας “Ακυρώστε τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία σας για την E3”. Λίγο μετά πολλοί έμπιστοι δημοσιογράφοι του χώρου, όπως ο Jason Schreier του Kotaku, τόνισαν ότι πράγματι η έκθεση θα ακυρωθεί, όπως επισημαίνουν πολλαπλές πηγές.

Για την ώρα η ESA δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά εικάζεται πως η ακύρωση της E3 2020 θα επισημοποιηθεί από λεπτό σε λεπτό. Θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο μόλις δημοσιευθούν νέες πληροφορίες.

Tags: