ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Horizon Zero Dawn του PS4 έρχεται στο PC

Δεν αποκλείεται να δούμε και περισσότερα αποκλειστικά του PlayStation στο PC μελλοντικά
10 Μαρτίου 2020 17:38
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Horizon Zero Dawn του PS4 έρχεται στο PC

Οι φήμες που σας μεταφέραμε βγήκαν τελικά αληθινές. Το παιχνίδι του PlayStation 4 Horizon Zero Dawn μόλις ανακοινώθηκε πως θα καταφθάσει και στο PC. Συγκεκριμένα, η Sony μέσα από ένα Q&A στο επίσημο blog της, έβαλε τέλος στις φήμες των τελευταίων μηνών.

Ο επικεφαλής των PlayStation Worldwide Studios, Herman Hulst, μετέφερε και επίσημα πως ο διάσημος τίτλος της Guerilla Games έρχεται στο PC το καλοκαίρι.

Ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω πως το Horizon Zero Dawn έρχεται στο PC μέσα στο καλοκαίρι. Περισσότερες πληροφορίες θα δώσει στη δημοσιότητα η Guerrilla πολύ σύντομα.

Ωστόσο, ο ίδιος αναφέρει ότι το Horizon ήταν μια «καλή επιλογή» για να έρθει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως από εδώ και στο εξής θα κυκλοφορούν όλα τα αποκλειστικά του PlayStation στο PC την ίδια μέρα.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να παραμείνουμε ανοιχτοί σε νέες ιδέες για το πως θα εισάγουμε περισσότερους ανθρώπους στο PlayStation και να τους δείξουμε τι μπορεί να «έχασαν». Επίσης, με την κυκλοφορία ενός ΑΑΑ παιχνιδιού στους υπολογιστές δε σημαίνει απαραίτητα ότι κάθε παιχνίδι μας θα έρχεται και εκεί.

Στο μυαλό μου, το Horizon Zero Dawn ήταν απλώς μια καλή περίπτωση αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε ακόμα σχέδια να κυκλοφορούμε όλα μας τα παιχνίδια στο PC την ίδια μέρα. Παραμένουμε εκατό τοις εκατό αφοσιωμένοι στο δικό μας hardware.

Μπορείτε να βρείτε ήδη τον τίτλο στο Steam και να τον προσθέσετε στο Wishlist σας πατώντας εδώ.

Τέλος, μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του επικεφαλής των Worldwide Studios της Sony, η οποία περιλαμβάνει πολλές περισσότερες πληροφορίες για το μέλλον της πλατφόρμας, πατώντας εδώ.