Ο νέος χαρακτήρας του Bleeding Edge είναι ένα δελφίνι σε στολή

Έρχεται για να αναλάβει τον ρόλο του τανκ
07 Μαρτίου 2020 15:24
Ο νέος χαρακτήρας του Bleeding Edge είναι ένα δελφίνι σε στολή

Το Bleeding Edge είναι το επερχόμενο νέο IP της Ninja Theory που αφορά τους παίκτες που αναζητούν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με πλούσια και μοναδικά hack and slash στοιχεία. Το ρόστερ μαχητών του είναι εξαιρετικά μοναδικό, μιας και κάθε ένας χαρακτήρας έχει τα δικά του skills και την δική του ξεχωριστή εμφάνιση. Την φιλοσοφία αυτή θα συνεχίσει να εφαρμόζει η ομάδα ανάπτυξης και για τους επόμενους χαρακτήρες. Εδώ και λίγες ώρες η εταιρία αποκάλυψε την επόμενη προσθήκη που θα εμπλουτίσει το ρόστερ μαχητών του Bleeding Edge.

Ο λόγος γίνεται για το Mekko. Όχι δεν είναι κάποιο ανδροειδές σαμουράι, ούτε επίσης κάποιος αιμοδιψής δολοφόνος. Είναι ένα πολύ χαριτωμένο δελφίνι σε…στολή. Ο Mekko χρησιμοποιήθηκε σε εφιαλτικά πειράματα και πριν όλα τελειώσουν το Bleeding Edge κατάφερε να τον σώσει. Το παρελθόν του μπορεί να τον ωθεί να μην εμπιστεύεται τους ανθρώπους, όμως το Bleeding Edge του έμαθε πως δεν είναι όλοι κακοί και πως μπορεί να προσπαθήσει να τους εμπιστευτεί και πάλι.

Ο ρόλος του Mekko στο παιχνίδι θα είναι το tank, μιας και όλες του οι ικανότητες βασίζονται στην ασπίδα του. Πιο αναλυτικά:

  • Lifeline: Connect a lifeline to an ally. Mekko takes a percentage of their incoming damage. Activate against to wind the ally in. Power Orb: Grant the target a shield.
  • Safety Zone: Mark out a Safety Zone that grants Mekko and his allies armor and lifesteal. Power Orb: Reduces the healing received for enemies inside the Safety Zone.
  • Surge: Surge forward, knocking enemies in your path. Power Orb: Also generate life while travelling.

Μαζί με τις παραπάνω ικανότητες, ο Mekko έχει και δύο supers:

  • Sonic Barrage: Barrage enemies with sonic blasts dealing heavy damage and pushing them back.
  • Exclusion Bubble: Traps an enemy inside a bubble. Bubbled enemies cannot take damage, but their team can destroy the bubble.

Το Bleeding Edge κυκλοφορεί στις 24 Μαρτίου 2020 για Xbox One και Windows 10.