Ο παραγωγός του Street Fighter αναλαμβάνει νέο πόστο

Από το πρόσωπο του Street Fighter γίνεται το πρόσωπο των eSports
07 Μαρτίου 2020 15:13
Ο παραγωγός του Street Fighter αναλαμβάνει νέο πόστο

Όσοι ασχολείστε ή έχετε ασχοληθεί στο παρελθόν με το Street Fighter, το δημοφιλές fighting franchise της Capcom, είναι πολύ δύσκολο, έως και αδύνατο να μην γνωρίζετε τον Yoshinori Ono, τον παραγωγό ή καλύτερα το «πρόσωπο» του franchise. Μετά από τόσα χρόνια εργασίας, ο παραγωγός από ότι φαίνεται θα αλλάξει πόστο και θα αναλάβει νέα καθήκοντα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Capcom, ο Yoshinori Ono θα αφήσει τον ρόλο του παραγωγού και θα γίνει ο executive producer της εταιρίας για την eSports σκηνή.

Πέρα από αυτό, υπήρξαν και άλλες αλλαγές όσον αφορά το εργατικό δυναμικό της εταιρίας. Ο Kunio Neo, director και executive corporate officer παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του για λόγους υγείας και θα πει το δικό του αντίο στην εταιρία την 31η Μαρτίου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την Capcom να προβεί σε μία αναδιοργάνωση για την οποία περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθετε κάνοντας κλικ εδώ.

Το θέμα είναι πως πλέον ο Ono δεν θα είναι ο παραγωγός των Street Fighter παιχνιδιών λόγω νέων καθηκόντων, τα οποία σίγουρα θα τον κάνουν να εμφανίζεται σε περισσότερα eSports events. Οι αλλαγές στο εργατικό δυναμικό της εταιρίας θα τεθούν σε εφαρμογή από την 1η Απριλίου 2020.