Στο FF VII Remake τα story και side missions θα είναι εξίσου υψηλής ποιότητας

Ο Tetsuya Nomura είναι υπέρ της ποιότητας και όχι της ποσότητας
06 Μαρτίου 2020 14:47
Στο FF VII Remake τα story και side missions θα είναι εξίσου υψηλής ποιότητας

Συνήθως τα μεγάλα σε διάρκεια RPG παιχνίδια απασχολούν τον παίκτη αμέτρητες ώρες με μπόλικο περιεχόμενο που προέρχεται από τις προαιρετικές αποστολές ή αλλιώς, τα side-quests. Τις περισσότερες φορές όμως, αυτά τα επιπρόσθετα quests δεν έχουν σε καμία περίπτωση την ίδια ποιότητα με τις κανονικές αποστολές που συνεχίζουν την ιστορία του εκάστοτε παιχνιδιού, με αποτέλεσμα ο παίκτης να κουράζεται όλο και πιο γρήγορα.

Αυτό ακριβώς θέλει να αποφύγει ο Tetsuya Nomura, ο director του άκρως αναμενόμενου Final Fantasy VII Remake. Ο Nomura φαίνεται πως προτιμά να θυσιάσει την “ποσότητα”, έτσι ώστε να κερδίσει στην “ποιότητα”. Μιας και το παιχνίδι θα χωριστεί σε κομμάτια λόγω της επεισοδιακής του μορφής, οι παίκτες υποψιάζονται πως ο τίτλος για να δικαιολογήσει τις ώρες που θα τους απασχολήσει, θα έχει πάρα πολλές προαιρετικές αποστολές που ίσως να είναι και ανούσιες. Όμως, αυτό δεν θα ισχύει, μιας και ο Nomura -όπως μεταφέρει το IGN Japan- επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα προσφέρει την ίδια ποιότητα και με τα side quests, αλλά και μμε τις κανονικές αποστολές.

Ο Nomura δήλωσε χαρακτηριστικά:

Τα sub-quests έχουν φτιαχτεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπου που φτιάχτηκαν και τα main story quests.

Πρόσθεσε επίσης πως η ομάδα αρχικά είχε πάρα πολλές ιδέες για εξτρά αποστολές, αλλά ο director επέλεξε να «θυσιαστούν» για να διατηρηθεί η ποιότητα του παιχνιδιού. Από ότι φαίνεται ο Nomura θέλει να παραδώσει ένα αυθεντικό Final Fantasy παιχνίδι χωρίς να ρίξει σε καμία πτυχή την ποιότητά του. Τώρα, αν το κατάφερε θα το μάθουμε στις 10 Απριλίου, όπου το παιχνίδι κυκλοφορεί στην αγορά αποκλειστικά για το PlayStation 4 (ως χρονική αποκλειστικότητα).