Το Final Fantasy VII Remake έγινε «χρυσό» - Τέλος στις καθυστερήσεις

Ο Tetsuya Nomura επιβεβαιώνει
03 Μαρτίου 2020 16:00
Το Final Fantasy VII Remake έγινε «χρυσό» - Τέλος στις καθυστερήσεις

Σήμερα, Τρίτη 3 Μαρτίου, θα κυκλοφορούσε κανονικά το άκρως αναμενόμενο remake του Final Fantasy VII. Ωστόσο, η ομάδα χρειάστηκε επιπλέον χρόνο γιατί ήθελε “το τελικό προϊόν να συμβαδίζει με το όραμά της και οι καταναλωτές να λάβουν το παιχνίδι που αξίζουν”. Ένας μήνας έχει απομείνει για την κυκλοφορία του παιχνιδιού και από ότι φαίνεται η έλευση του θα πραγματοποιηθεί ομαλά. Σε μία συζήτηση του δημιουργού του παιχνιδιού, Tetsuya Nomura, με το 4Gamer, μία από τις ερωτήσεις ήταν όπως είναι λογικό η πορεία ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Δεν χρειάζεστε να φοβάστε πλέον, μιας και ο ίδιος ο Nomura αποκάλυψε και επίσημα πως το Final Fantasy VII Remake έγινε «χρυσό». Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού επιτέλους ολοκληρώθηκε και η διαδικασία παραγωγής retail αντιτύπων είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει.

Έχουμε αρκετό χρόνο για να βελτιώσουμε την ποιότητα του τελικούς προϊόντος, αλλά το έχουμε ήδη ολοκληρώσει οπότε δεν θα υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση. Επομένως, ναι, αυτό σημαίνει πως το Final Fantasy VII έγινε και επίσημα χρυσό, το οποίο είναι ένα από τα τελευταία βήματα πριν την κυκλοφορία του.

Μην ξεχνάτε πως χθες, στις 2 Μαρτίου, η Square Enix εξέπληξε τους πάντες γιατί κυκλοφόρησε και ένα demo για το Final Fantasy VII Remake, έτσι ώστε οι παίκτες να δοκιμάσουν και μόνοι τους το νέο όραμα της ομάδας για την περιπέτεια του Cloud. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου μόνο για το PlayStation 4 ως χρονική αποκλειστικότητα.