Η E3 2020 συνεχίζει ολοταχώς παρά τις ανησυχίες για τον κορωνοϊό

Επίσημες δηλώσεις από τη διοργανώτρια εταιρία
03 Μαρτίου 2020 11:49
Η E3 2020 συνεχίζει ολοταχώς παρά τις ανησυχίες για τον κορωνοϊό

Μετά την καθυστέρηση της GDC, της μεγαλύτερης έκθεσης που αφορά τους developers της gaming βιομηχανίας, πολλοί ανησυχούν πως ο κορωνοϊός θα επηρεάσει και την E3 2020. Συγκεκριμένα, η μεγάλη gaming έκθεση του Λος Άντζελες θα πραγματοποιηθεί στις 9 με 11 Ιουνίου και τεράστιες εταιρίες του χώρου όπως η Nintendo και το Xbox αναμένεται να αποκαλύψουν τα πλάνα τους για το μέλλον.

Μέχρι τώρα όλα φαίνεται πως βαίνουν καλώς για την E3. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο VICE η διοργανώτρια εταιρία παραχώρησε την εξής καθησυχαστική δήλωση:

Όλοι παρακολουθούμε την κατάσταση πολύ προσεκτικά. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε εγρήγορση, καθώς η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η υγεία, η ευεξία και η ασφάλεια όλων των εκθετών και των παρευρισκόμενων. Με βάση τα όσα γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, προχωράμε κανονικά με τον προγραμματισμό της E3 2020. Οι πωλήσεις μέχρι στιγμής βρίσκονται σε καλό δρόμο για μια συναρπαστική έκθεση τον Ιούνιο.

Ήδη πριν το ξέσπασμα του ιού η Sony είχε ανακοινώσει πως δεν θα παρευρεθεί στην έκθεση. Αν η ανησυχητική εξάπλωση του κορωνοϊού συνεχιστεί δεν είναι απίθανο να δούμε και άλλες μεγάλες εταιρίες να αλλάζουν τα σχέδιά τους σχετικά με την E3.

Tags: