Η Kojima Productions όπως φαίνεται θα αποκαλύψει κάτι την επόμενη εβδομάδα

Και το internet πιστεύει πως σχετίζεται με Silent Hill
29 Φεβρουαρίου 2020 13:59
Η Kojima Productions όπως φαίνεται θα αποκαλύψει κάτι την επόμενη εβδομάδα

Πριν λίγο καιρό o βετεράνος της πρώην Kojima Productions, Jay Boor, επέστρεψε στο νέο στούντιο του Hideo Kojima για να αναλάβει το ρόλο του global head of marketing. Αυτό έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν ο Aki Saito παραμένει στη θέση του Head of Communications.

Για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, η Kojima Productions έκανε ένα σχετικό tweet, το οποίο ωστόσο έβαλε φωτιά στα διαδικτυακά σοκάκια. Συγκεκριμένα, η δημοσίευση αναφέρει πως ο Aki εργάζεται σκληρά τον τελευταίο καιρό σε ένα project για το οποίο θα αποκαλυφθούν περισσότερα σύντομα.

Μπορείτε να βρείτε το εν λόγω tweet παρακάτω.

Φυσικά, οι χρήστες του διαδικτύου έπιασαν αμέσως δουλειά. Η δημοσίευση φαίνεται πως κρύβει τρία στοιχεία. Το πιο αξιόπιστο και προφανές είναι πως το μπλοκάκι γράφει την χαρακτηριστική φράση “Την Επόμενη Εβδομάδα!”.

Συνεχίζοντας, οι παρατηρητικοί χρήστες του γνωστό gaming forum ResetEra εντόπισαν δύο ακόμη στοιχεία που μπορούν να συνδεθούν με τη σειρά Silent Hill, αλλά σίγουρα μπορεί να θεωρηθούν και υπερβολικά. Αρχικά, η χρήση της λέξης ‘Silent’ στο tweet εικάζεται πως έγινε επιτηδευμένα. Επιπλέον, επιτηδευμένα φαίνεται πως το μολύβι που κρατά ο Aki είναι γυρισμένο έτσι ώστε να φαίνεται η πλευρά με τα γράμματα, στην οποία δεσπόζει η λέξη ‘PYRAMID’ (αναφορά στον Pyramid Head των Silent Hill).

Οι fans έσπευσαν να συνδέσουν αυτά δύο στοιχεία, εικάζοντας πως η Kojima Productions ετοιμάζει κάποιο πνευματικό διάδοχο για το Sillent Hills και το PT που ακυρώθηκαν από την Konami, με τον Kojima να αποχωρεί λίγο αργότερα από την εταιρία.

Για την ιστορία, ο ίδιος ο Kojima έχει τονίσει πως έχει ξεκινήσει να εργάζεται στο επόμενο παιχνίδι του, το οποίο μάλλον θα ανήκει στο horror είδος. Μπορείτε να βρείτε τις επίσημες δηλώσεις του πατώντας εδώ.