Η Rockstar μάλλον ετοιμάζεται να αποκαλύψει το επόμενο παιχνίδι της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Είναι το Grand Theft Auto 6 ή κάτι εντελώς διαφορετικό;
29 Φεβρουαρίου 2020 13:02
Η Rockstar μάλλον ετοιμάζεται να αποκαλύψει το επόμενο παιχνίδι της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με μόλις δύο νέες εικόνες, η Rockstar Games έχει καταφέρει να αναστατώσει το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ομάδα που μας έχει χαρίσει μεταξύ άλλων λατρεμένα παιχνίδια όπως τα Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Bully, Max Payne 3 και Manhunt φαίνεται πως ετοιμάζεται να αποκαλύψει το επόμενο project της.

Αναλυτικότερα, η εταιρία ενημέρωσε την επίσημη ιστοσελίδα της με δύο νέες εικόνες. Η πρώτη εικόνα είναι το background του μενού της ιστοσελίδας της και απεικονίζει ένα ανδροειδές με γυναικεία χαρακτηριστικά να κρατά το logo της Rockstar Games και δίπλα να φιγουράρει μια σαμπάνια.

Η δεύτερη εικόνα ανακαλύφθηκε από την κοινότητα στο Reddit και έχει αρκετά περισσότερα στοιχεία.

Όπως μπορείτε να δείτε, η εικόνα γράφει το σλόγκαν της ομάδας (Killing dreams. Murdering hope. Fighting the righteous. Bullying the weak), αλλά παράλληλα έχει πολλά ακόμη κρυμμένα γράμματα, αριθμούς και στοιχεία, τα οποία ίσως αν συνδυαστούν σωστά να αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η Rockstar Games συνηθίζει να αποκαλύπτει τα παιχνίδια της με αυτόν τον τρόπο, αφού πριν ανακοινώσει το Red Dead Redemption 2 η εταιρία είχε αρχίσει ομοίως να αλλάζει το λογότυπο της με κόκκινο εικαστικό.

Για την ώρα οι φήμες και οι εικασίες κάνουν λόγο για κάποιο νέο Bully ή το άκρως αναμενόμενο Grand Theft Auto 6. Εσείς τι πιστεύετε πως ετοιμάζει η Rockstar;