Πρώτα gameplay βίντεο από Resident Evil 3 Remake!

Ο Nemesis θα γίνει ο μεγαλύτερός σας εφιάλτης
25 Φεβρουαρίου 2020 19:55
Πρώτα gameplay βίντεο από Resident Evil 3 Remake!

Με το Resident Evil 2 Remake η Capcom έφερε και πάλι στο προσκήνιο ένα από τα πιο λατρεμένα παιχνίδια από το διάσημο horror franchise της, κερδίζοντας και πάλι την εμπιστοσύνη των fans της σειράς, ενώ παράλληλα έδωσε την ευκαιρία και σε νέους παίκτες να μάθουν τι εστί αγνός και αυθεντικός τρόμος. Αναμενόμενα, μετά την επιτυχία που έφερε η επαναδημιουργημένη περιπέτεια των Leon και Claire, η εταιρία εργάστηκε σκληρά και ετοίμασε ένα ακόμη remake. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για το Resident Evil 3.

Αυτή την φορά οι παίκτες θα ζήσουν την κολασμένη Raccoon City από την πλευρά της Jill Valentine και εφόσον είναι προσεκτικοί και μεθοδικοί θα καταφέρουν εν τέλει να επιβιώσουν. Το Resident Evil 3 παραμένει πιστό όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής στον προκάτοχό του, αλλά παράλληλα θέλει να δώσει και έναν φρέσκο αέρα στο παιχνίδι, όπως ακριβώς έκανε και το Resident Evil 2 Remake.

Επιτέλους έφτασε η στιγμή που θα πάρουμε μια χορταστική γεύση από το παιχνίδι, αφού η Capcom αποκάλυψε τα πρώτα gameplay βίντεο. Αναλυτικότερα, διάφορα μέσα του χώρου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον τίτλο και να δημοσιεύσουν το αντίστοιχο preview στο YouTube κανάλι τους. Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, οι περιοχές του παιχνιδιού έχουν αλλάξει δραματικά. Συγχρόνως, ο εφιαλτικός Nemesis είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ, αφού ερχεται με νέες κινήσεις και απίστευτη ταχύτητα που κάνει μέχρι και τον Mr X του Resident Evil 2 να μοιάζει με ένα άμυαλο ζόμπι.

Το Resident Evil 3 κυκλοφορεί στις 3 Απριλίου 2020 για PS4, Xbox One και PC. Να σημειωθεί πως αν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία για πρώτη φορά χωρίς να γνωρίζετε απολύτως τίποτα, τότε καλό θα ήταν να αποφύγετε την προβολή των παρακάτω βίντεο.