Το νέο trailer του Streets of Rage 4 παρουσιάζει το τετραπλό co-op και τον χαρακτήρα Floyd

Έρχεται την άνοιξη
25 Φεβρουαρίου 2020 12:40
Το νέο trailer του Streets of Rage 4 παρουσιάζει το τετραπλό co-op και τον χαρακτήρα Floyd

Η Dotemu έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer που αφορά την αναβίωση του ιστορικού beat-'em-up, Streets of Rage 4. Αυτή τη φορά μας παρουσιάζει το τετραπλό co-op, καθώς και τον χαρακτήρα Floyd Iraia. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε πως δυο φίλοι θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν παρέα τις προκλήσεις του παιχνιδιού online και πως μέχρι τέσσερις παίκτες θα μπορούν να παίξουν offline.

Υπεύθυνοι για την εν λόγω αναβίωση και τον εκμοντερνισμό του είναι το στούντιο Guard Crush Games (Streets of Fury) και το στούντιο Lizardcube, το οποίο μας είχε χαρίσει το 2017 το Wonder Boy: The Dragon's Trap remake. Το παιχνίδι έρχεται με ένα νέο art style, υπόσχεται διευρυμένες ικανότητες μάχης, ενώ το soundtrack έχουν επιμεληθεί οι Yūzō Koshiro (Streets of Rage 1, 2, and 3, Sonic the Hedgehog) και Motohiro Kawashima (Streets of Rage 2 and 3, Shinobi 2).

To Streets of Rage 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενοι άνοιξη για PS4, Xbox One, Switch και PC. Δείτε το εν λόγω trailer στον ακόλουθο player.