Δωρεάν το Cyberpunk 2077 στο Xbox Series X για όσους αγοράσουν την Xbox One έκδοση

Θα υποστηρίζει τη νέα Smart Delivery τεχνολογία της Microsoft
24 Φεβρουαρίου 2020 18:26
Δωρεάν το Cyberpunk 2077 στο Xbox Series X για όσους αγοράσουν την Xbox One έκδοση

Πριν λίγο σας ενημερώσαμε πως η Microsoft κλείδωσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox Series X, το οποίο θα έχει τελικά 12 TFLOPS επεξεργαστικής ισχύς. Παράλληλα, η εταιρία αποκάλυψε μερικές από τις τεχνολογίες που έχει ετοιμάσει για τη νέα της κονσόλα, συμπεριλαμβανομένου του Smart Delivery.

Η εν λόγω τεχνολογία θα χρησιμοποιείται από όλα τα παιχνίδια των Xbox Game Studios και θα είναι ελεύθερη για όποιον developer ή publisher ενδιαφέρεται. Τώρα η CD Projekt Red ανακοίνωσε με τη σειρά της ότι το Cyberpunk 2077 θα υποστηρίζει τη νέα αυτή λειτουργία.

Τι είναι όμως το Smart Delivery; Πρόκειται για μια τεχνολογία που επιτρέπει στα παιχνίδια να γνωρίζουν σε ποια κονσόλα τρέχουν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε δύο φορές τα παιχνίδια που την υποστηρίζουν. Αγοράζοντας το παιχνίδι μια φορά θα μπορείτε να παίξετε και την Xbox One και την Xbox Series X έκδοση με όλες τις αναβαθμίσεις της, αυτόματα και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Επομένως, όσοι αγοράσουν το Cyberpunk 2077 για το Xbox One τους, θα μπορούν με το ίδιο αντίτυπο και χωρίς καμία παραπάνω χρέωση να παίξουν και την έκδοση του Xbox Series X όταν αυτή κυκλοφορήσει, απολαμβάνοντας όλες τις αναβαθμίσεις της.

Στην προηγούμενη γενιά δεν ίσχυε κάτι τέτοιο και για παράδειγμα το Destiny του Xbox 360 ήταν διαφορετικό παιχνίδι από το Destiny του Xbox One. Πλέον για τα παιχνίδια του προγράμματος δεν θα υφίσταται αυτή η διάκριση.

Για την ιστορία, αυτή είναι η πρώτη φορά που η CD Projekt μιλά επίσημα για την επόμενης γενιάς έκδοση του Cyberpunk 2077, επιβεβαιώνοντας πρακτικά πως το παιχνίδι θα έρθει και στα Xbox Series X και PlayStation 5.