Το Grand Theft Auto 4 επιστρέφει στο Steam με μια μεγάλη έλλειψη

Ενώ θα έρθει και στο Rockstar Games Launcher
20 Φεβρουαρίου 2020 15:23
Το Grand Theft Auto 4 επιστρέφει στο Steam με μια μεγάλη έλλειψη

Τον προηγούμενο μήνα το Grand Theft Auto IV αφαιρέθηκε από το Steam, εξαιτίας της ενσωμάτωσης της Games for Windows Live πλατφόρμας που πλέον έχει σταματήσει να υποστηρίζει η Microsoft. Για να λύσει το πρόβλημα, η Rockstar Games αποφάσισε να αντικαταστήσει όλες τις PC εκδόσεις των Grand Theft Auto 4 και Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City από οπουδήποτε ήταν διαθέσιμες ψηφιακά και να τις αντικαταστήσει με το Grand Theft Auto IV: Complete Edition.

Αυτό δυστυχώς θα φέρει και μερικές σημαντικές αλλαγές. Συγκεκριμένα, ολόκληρο το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς και τα leaderboards θα αφαιρεθούν. Παράλληλα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί RamJam FM, Self-Actualization FM και Vice City FM επίσης θα αφαιρεθούν από τα Episodes from Liberty City, ευτυχώς όμως προσωρινά.

Οι παραπάνω αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στις 19 Μαρτίου και όλοι όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους κάποιο αντίγραφο του GTA IV στο Steam θα λάβουν αυτόματα την Complete Edition. Από την άλλη, όσοι  έχουν στην κατοχή τους κάποια retail έκδοση θα μπορέσουν να λάβουν την ενημέρωση χρησιμοποιώντας το κλειδί στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στο Rockstar Games Launcher.