Οι Avengers ρίχνονται στη μάχη με ένα επικό trailer – Αποκαλύφθηκαν οι συλλεκτικές εκδόσεις

Η Square Enix ετοιμάζεται για τη μεγάλη κυκλοφορία
13 Φεβρουαρίου 2020 20:05
Οι Avengers ρίχνονται στη μάχη με ένα επικό trailer – Αποκαλύφθηκαν οι συλλεκτικές εκδόσεις

Μετά την πρόσφατη καθυστέρηση του Marvel's Avengers, η Square Enix μας προσφέρει επιτέλους μια νέα ματιά στον άκρως αναμενόμενο τίτλο. Συγκεκριμένα, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα gameplay βίντεο διάρκειας ενός περίπου λεπτού, με τίτλο ‘Embrace Your Powers’.

Σε αυτό βλέπουμε το πλούσιο ρόστερ των ηρώων σε φαντασμαγορικές μάχες. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζει και η προσθήκη της Ms. Marvel. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer μέσα από τον player που θα βρείτε στο τέλος του εν λόγω άρθρου.

Μαζί με το ολοκαίνουργιο trailer αποκαλύφθηκαν τα μπόνους προ-παραγγελίας, τα όποια περιλαμβάνουν πρόσβαση στην Online Beta που θα διεξαχθεί πρώτα στο PS4, ένα Dynamic Theme για τους κατόχους PS4, καθώς και το Marvel Legacy Outfit Pack με κοστούμια για τους χαρακτήρες, ένα Legacy nameplate και ένα emote.

Περνώντας τώρα στις συλλεκτικές εκδόσεις, οι οποίες αποκαλύφθηκαν επίσης, υπάρχει η Deluxe Edition και η Earth’s Mightiest Edition. Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο εικόνες που απεικονίζουν αναλυτικά όλα τα περιεχόμενά τους.

Το Marvel’s Avengers αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, Xbox One, PC και Google Stadia στις 4 Σεπτεμβρίου του 2020.