Η BioWare δηλώνει πως το Anthem βρίσκεται υπό γενική επισκευή

Αισιόδοξο φαίνεται το στούντιο
11 Φεβρουαρίου 2020 14:24
Η BioWare δηλώνει πως το Anthem βρίσκεται υπό γενική επισκευή

Μετά τα αλλεπάλληλα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί το Anthem σχετικά με τα bugs και το περιεχόμενό του, ο general manager της BioWare, Casey Hudson έκανε μια ανάρτηση στο επίσημο blog του παιχνιδιού, παίρνοντας θέση γι’ αυτά τα ζητήματα.

Το τελευταίο έτος η ομάδα μας δούλεψε σκληρά για να βελτιώσει την σταθερότητα, την απόδοση και την γενική ποιότητα του παιχνιδιού, παραδίδοντας τρία seasons νέου περιεχομένου και χαρακτηριστικών. Ακούμε το feedback του κόσμου για ένα πιο ικανοποιητικό σύστημα loot, μακροπρόθεσμη πρόοδο και γενικά μια πιο συναρπαστική εμπειρία.

Αναγνωρίζουμε ότι πρέπει να γίνουν ακόμα πιο θεμελιώδεις προσπάθειες για να βγει προς τα έξω η εμπειρία που θέλουμε να προσφέρουμε κι’ αυτό απαιτεί να επανεφεύρουμε το παιχνίδι. Δεν αρκεί ένα update ή ένα expansion. Τους επόμενους μήνες θα επικεντρωθούμε σ’ αυτά ακριβώς τα στοιχεία, δίνοντας στην ομάδα το χρόνο να εστιάσει σωστά έχοντας ως γνώμονα το gameplay.

Στη συνέχεια δήλωσε πως το Anthem θα παραμείνει live όπως ακριβώς είναι αυτή τη στιγμή, χωρίς να έχει full seasons updates ή νέο περιεχόμενο όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, ούτως ώστε η ομάδα να επικεντρωθεί στον επανασχεδιασμό.

Το Anthem κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.

Tags: