CD Projekt RED: “Αν έχετε τα χρήματα, αγοράστε Dolby Atmos ηχοσύστημα για το Cyberpunk”

Υπόσχεται πως το παιχνίδι θα δείχνει και θα ακούγεται υπέροχα
08 Φεβρουαρίου 2020 12:54
CD Projekt RED: “Αν έχετε τα χρήματα, αγοράστε Dolby Atmos ηχοσύστημα για το Cyberpunk”

Αδιαμφισβήτητα, από τα trailers και τα gameplay βίντεο που έχουμε δει μέχρι τώρα, το Cyberupnk 2077 σίγουρα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά επερχόμενα παιχνίδια, όσον αφορά τον τεχνικό τομέα. Όπως φαίνεται, η CD Projekt Red δεν έδωσε βαρύτητα μόνο στο πως δείχνει το παιχνίδι, αλλά και στο πως ακούγεται.

Συγκεκριμένα, μιλώντας OnMSFT, ο John Mamais, υπεύθυνος του Cracow στούντιο της CD Projekt Red, τόνισε ότι η ομάδα έχει ετοιμάσει ένα άκρως ρεαλιστικό σύστημα ήχου που θα αλλάζει ανάλογα με τη γεωμετρία του χώρου οπού βρίσκεται ο χαρακτήρας του παίκτη στο παιχνίδι. Μάλιστα, παρότρυνε τους ευκατάστατους gamers να επενδύσουν σε ένα ηχοσύστημα με Dolby Atmos δυνατότητες, για να απολαύσουν στο έπακρο τον τίτλο.

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης ακολουθεί παρακάτω:

Υπάρχει κάτι που οι παίκτες παραβλέπουν όσον αφορά το Cyberpunk 2077 και θα ήθελες να το επισημάνεις;

Υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία δεν έχουμε μιλήσει, όπως ο τρόπος με τον οποίο έχει φωτιστεί το παιχνίδι. Ο director μας μιλάει συνεχώς για το real-time global illumination σύστημα, το οποίο δεν έχουμε δείξει ακόμα στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Κανείς στο κοινό δεν έχει δει πώς θα φαίνεται τελικά. Θα δείχνει ακόμη πιο ‘breathtaking’ από ό, τι έχουμε δείξει μέχρι στιγμής.

Επίσης, ο ήχος. Το σύστημα ήχου που δημιούργησε ένας από τους προγραμματιστές μας θα είναι πραγματικά ρεαλιστικό λόγω του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιεί τη γεωμετρία. Δημιουργεί αυτό το εφέ αντήχησης, έτσι ώστε να αλλάζει όσο αλλάζει ο χώρος. Εάν ήμουν gamer που έχει την οικονομική δυνατότητα, σίγουρα θα πήγαινα εκεί έξω και θα αγόραζα ένα Dolby Atmos ηχοσύστημα για να απολαύσω αυτό το παιχνίδι. Θα είναι πολύ εντυπωσιακό, βαθύ και όμορφο.

Και σε συνδυασμό με το 4Κ και τους φωτισμούς, καλύτερα να πάρετε και μια καλή τηλεόραση επίσης. Το παιχνίδι θα δείχνει και θα ακούγεται υπέροχα.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One, PC και Google Stadia.