Το επόμενο BioShock θα βρίσκεται για αρκετά χρόνια ακόμα στην ανάπτυξη

Με υπομονή πρέπει να εξοπλιστούν οι fans
07 Φεβρουαρίου 2020 14:10
Το επόμενο BioShock θα βρίσκεται για αρκετά χρόνια ακόμα στην ανάπτυξη

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Take Two Interactive και η 2K Games ανακοίνωσαν πως έχουν βάλει μπροστά για ένα νέο BioShock παιχνίδι, το οποίο θα επιμεληθεί ένα επίσης νέο στούντιο με το όνομα Cloud Chamber. Τίποτα ωστόσο δεν είχε ειπωθεί τότε σχετικά με την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου ή έστω για κάποιο γενικό παράθυρο κυκλοφορίας. Ύστερα όμως από την τελευταία οικονομική αναφορά της Take Two μάλλον φανερώθηκε ο λόγος.

Όπως λοιπόν αναφέρεται στην έκθεση που παρουσιάζει τα οικονομικά κέρδη του τρίτου τριμήνου της εταιρίας, η Take Two δήλωσε πως το επόμενο BioShock θα βρίσκεται για αρκετό καιρό ακόμα στην ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, η εταιρία έκανε σαφές πως θα αργήσουμε αρκετά χρόνια ακόμα να δούμε κάτι χειροπιαστό.

Αν λοιπόν είστε από εκείνους που ανυπομονούσαν για το επόμενο κεφάλαιο του BioShock μάλλον πρέπει να εξοπλιστείτε με αρκετή υπομονή. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα για την τοποθεσία, το σενάριο του παιχνιδιού ή τους πρωταγωνιστές του. Το μόνο σίγουρο σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, είναι πως θα το δούμε κάποια στιγμή στην επόμενη γενιά που θα κάνει το ντεμπούτο της την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.