Μεταβάλλεται το πλαίσιο χρονικής αποκλειστικότητας του Final Fantasy VII Remake στο PS4

Μετά την πρόσφατη καθυστέρηση του παιχνιδιού
07 Φεβρουαρίου 2020 20:00
Μεταβάλλεται το πλαίσιο χρονικής αποκλειστικότητας του Final Fantasy VII Remake στο PS4

Πριν μερικές εβδομάδες σας ενημερώσαμε πως το Final Fantasy VII Remake θα αποτελεί χρονική αποκλειστικότητα του PlayStation 4. Αυτό σημαίνει πως μετά από ένα συγκεκριμένο διάστημα αυτή η αποκλειστικότητα θα «σπάσει» και η περιπέτεια του Cloud θα διατεθεί και σε άλλες πλατφόρμες. Αρχικά, το ρολόι για αυτό το «σπάσιμο» της αποκλειστικότητας είχε ρυθμιστεί για τον Μάρτιο του 2021.

Τελικά τα πλάνα άλλαξαν λόγω της καθυστέρησης του Final Fantasy VII Remake. Όπως θυμάστε, ο τίτλος αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2020 και τελικά μεταφέρθηκε για ένα μήνα αργότερα, δηλαδή, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Αυτό εν τέλει επηρέασε και το πότε θα λήξει ακριβώς η αποκλειστικότητα του παιχνιδιού στην κονσόλα της Sony. Τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ανανεωμένο boxart του παιχνιδιού, στο οποίο κάτω δεξιά αναγράφεται πως το παιχνίδι θα είναι αποκλειστικό στο PS4 μέχρι τις 10 Απριλίου του 2021.

Επομένως, όσοι δεν έχετε στην κατοχή σας κάποια κονσόλα της Sony, θα χρειαστεί να κάνετε λίγη περισσότερη υπομονή μέχρι ο τίτλος να διατεθεί τουλάχιστον και σε άλλες πλατφόρμες.

Τέλος, η Square Enix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και ένα νέο εικαστικό για το παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω tweet.

Το Final Fantasy VII Remake αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου 2020 αποκλειστικά για PS4.