Φήμη: Το MediEvil 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Επιστρέφει ο Sir Daniel Fortesque;
04 Φεβρουαρίου 2020 12:45
Φήμη: Το MediEvil 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Ο Sir Daniel Fortesque έκανε πέρσι την επιστροφή του με ο MediEvil Remake, ανασταίνοντας στη σύγχρονη εποχή ένα από τα πιο αγαπητά franchises του πρώτου PlayStation. Πολλόι ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν ωστόσο αν μετά την επιτυχία που σημείωσε το πρώτο remake, θα ακολουθήσει και ένα remake για το MediEvil 2.

Τις φήμες τώρα έρχεται να φουντώσει ο συνθέτης του παιχνιδιού, Andrew Barnabas, απαντώντας σε ένα tweet του SaveMediEvil, ενός γνωστού social media λογαριασμού που ουσιαστικά έκανε προσπάθειες για να γίνει το αρχικό remake πραγματικότητα. Στον εν λόγω λογαριασμό αναρτήθηκε ένα tweet με το λιτό «2», συνοδευόμενο από το hashtag #ResurrectFortesque2. Λίγο μετά ο συνθέτης απάντησε από κάτω με το επίσης λιτό «πράγματι».

Στη συνέχεια, απαντώντας σε έναν χρήστη που έγραψε πως μάλλον κάτι τέτοιο είναι απίθανο διότι το πρώτο remake δεν τα πήγε καλά, ο Barnabas έσπευσε να του απαντήσει πως κάνει λάθος.

Βέβαια, τίποτα δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά, αν δεν γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο, θα είχε αρκετό ενδιαφέρον αν το MediEvil 2 συνόδευε το PS5 στο λανσάρισμά του.

Tags: