Το Wonderful 101 της Platinum έρχεται στα Switch, PC και PS4 χάρη στο Kickstarter

Συγκέντρωσε σχεδόν μισό εκατομμύριο σε δύο ώρες
04 Φεβρουαρίου 2020 12:32
Το Wonderful 101 της Platinum έρχεται στα Switch, PC και PS4 χάρη στο Kickstarter

Οι φήμες που σας είχαμε μεταφέρει βρήκαν για άλλη μια φορά αληθινές. Πριν μερικές ώρες η Platinum Games ξεκίνησε μια καμπάνια χρηματοδότησης στο Kickstarter για να φέρει το The Wonderful 101 σε περισσότερες πλατφόρμες.

Ο cult τίτλος του 2013 είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Wii U και είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από μια μερίδα του κοινού. Δυστυχώς, η εμπορική αποτυχία της κονσόλας της Nintendo δεν επέτρεψε στο παιχνίδι να βρει μεγάλη ανταπόκριση. Ο αρχικός στόχος της καμπάνιας είναι τα $50,000 για να έρθει το παιχνίδι στο Nintendo Switch.

Τελικά, το The Wonderful 101 Remastered θα έρθει και στο PC και στο PlayStation 4, αφού μέσα σε 90 λεπτά η κοινότητα συγκέντρωσε 400 χιλιάδες δολάρια. Αυτό σημαίνει πως η Kickstarter καμπάνια ήδη έχει ξεπεράσει τις πωλήσεις πρώτης εβδομάδας της Wii U έκδοσης στην Ιαπωνία. Αυτή τη στιγμή το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ξεπερνά το 1 εκατομμύριο!

Σύμφωνα με τους στόχους της καμπάνιας που έχουν επιτευχθεί το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί και με νέο περιεχόμενο και θα καταφθάσει στις προαναφερθέντες πλατφόρμες τον Απρίλιο του 2020.

Αυτή είναι η πρώτη απόπειρα της Platinum να εκδώσει μόνη της κάποιο παιχνίδι. Ο director του στούντιο, Hideki Kamiya, δήλωσε:

Σωστά. Σας ακούσαμε. Απλά για να επιστρέψει το The Wonderful 101 χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Γι 'αυτό ήρθαμε στο Kickstarter.

Αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια της PlatinumGames όσον αφορά το self-publishing. Είμαστε πρώτα developers, όχι εκδότες. Αυτό δημιουργεί πολλές προκλήσεις για εμάς. Γι 'αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να φέρουμε το The Wonderful 101 στις σύγχρονες πλατφόρμες. Με αρκετή βοήθεια, θα μπορούσαμε ακόμη και να προσθέσουμε επιπλέον περιεχόμενο στο παιχνίδι.

Για την ιστορία, ένα από τα rewards της καμπάνιας είναι να σας κάνει μπλοκ στο Twitter ο Hideki Kamiya. Αν θέλετε να μπείτε, λοιπόν, σε αυτή τη λίστα ανθρώπων μπορείτε να συνεισφέρετε πατώντας εδώ.