Τεράστια επιτυχία για το Kickstarter του The Wonderful 101

Ξεπέρασε το 1.5 εκατομμύριο
10 Φεβρουαρίου 2020 16:31
Τεράστια επιτυχία για το Kickstarter του The Wonderful 101

Τεράστια επιτυχία σημειώνει στο Kickstarter η καμπάνια του The Wonderful 101: Remastered, αφού το project κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ τα μόλις 50 χιλιάδες δολάρια που είχε ως αρχικό στόχο, για να φτάσει μέχρι στιγμής το $1,5 εκατομμύριο. Ως εκ τούτου, η Platinum Games θέτει τώρα δύο νέους στόχους με επίκεντρο τα $2 εκατομμύρια, προσφέροντας στους φίλους του παιχνιδιού ένα remix του soundtrack, καθώς επίσης και μια ολοκαίνουρια δεύτερη αποστολή που θα αφορά τον Luka.

Ο director του παιχνιδιού, Hideki Kamiya, γράφοντας σε ανάρτησή του στο Kickstarter δήλωσε:

Το γεγονός ότι πετύχαμε τον αρχικό στόχο μάς έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω στην πρώτη αποστολή του Luka. Περιμένετε όμως, έχει κι άλλο! To Luka's Second Mission μας επιτρέπει να δουλέψουμε πάνω σε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια. Το αν θα γίνει πραγματικότητα βέβαια, εξαρτάται από εσάς. Συνεχίστε να επευφημείτε, λοιπόν, για το The Wonderful 101: Remastered! Σας ευχαριστώ!  

Μιλώντας επίσης στο Eurogamer δήλωσε:

Όσον αφορά το περιεχόμενο, η αλήθεια είναι πως είναι ένα από τα μεγαλύτερά μας παιχνίδια και είμαστε ικανοποιημένοι όπως είναι. Δεν είναι ότι θέλουμε να προσθέσουμε απλά περιεχόμενο, είναι ότι θέλουμε να το καταστήσουμε πιο φιλικό προς τον χρήστη. Έχω μια αρκετά μεγάλη λίστα με πράγματα που ήθελα πάντα να αλλάξω και με τα οποία δεν ήμουν ικανοποιημένος στο original παιχνίδι. Πλέον, δουλεύοντας ξανά σε αυτό, μου δίνεται αυτή η δυνατότητα.

Το The Wonderful 101: Remastered αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020 για PC, PlayStation 4 και Nintendo Switch.