Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Wonderful 101: Remastered (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έρχεται στα PS4, Nintendo Switch και PC
27 Φεβρουαρίου 2020 14:46
Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Wonderful 101: Remastered (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2013 η Platinum Games κυκλοφόρησε το The Wonderful 101, ένα action-adventure παιχνίδι που ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά για το Wii U. Director του παιχνιδιού ήταν ο διάσημος Hideki Kamiya που είναι γνωστός για θρυλικές δημιουργίες, όπως τα Devil May Cry, Bayonetta, Okami και άλλα. Το παιχνίδι δυστυχώς δεν κατάφερε να αγγίξει ένα μεγάλο κοινό και η εμπορική του πορεία δεν ήταν τόσο καλή. Όμως, ο Kamiya θεωρεί πως τα παιχνίδια είναι αποτυχίες, μόνο όταν απογοητεύουν τους ίδιους τους παίκτες.

Με την σκέψη αυτή, ο δημιουργός ξεκίνησε με την ομάδα του την Kickstarter καμπάνια για το The Wonderful 101: Remastered, έτσι ώστε ο τίτλος να αποκτήσει κατά κάποιο τρόπο μία δεύτερη ευκαιρία. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο χρηματικός στόχος επιτεύχθηκε ταχύτατα και από τα $49.312 βρίσκεται αυτή την στιγμή στο $1.779.179. Αυτά τα επιπλέον χρήματα θα δώσουν την ευκαιρία στην Platinum Games να πραγματοποιήσει ακόμη περισσότερες βελτιώσεις και προσθήκες στο παιχνίδι, έτσι ώστε να παραδώσει το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί.

Αυτό που περιμέναμε, όμως, ήταν η αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας της νέας remastered έκδοσης του παιχνιδιού. Σε νεά της ανακοίνωση, η ομάδα ενημέρωσε πως το The Wonderful 101: Remastered αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικά στις 22 Μαΐου στην αγορά της Ευρώπης για PS4, Nintendo Switch και PC.