Τα Pokémon Sword & Shield προκάλεσαν «σεισμό» - 16 εκατομμύρια πωλήσεις σε ενάμιση μήνα

Νέα στατιστικά για διάφορα παιχνίδια του Nintendo Switch
31 Ιανουαρίου 2020 10:26
Τα Pokémon Sword & Shield προκάλεσαν «σεισμό» - 16 εκατομμύρια πωλήσεις σε ενάμιση μήνα

Τα Pokémon Sword & Shield έκαναν το ντεμπούτο τους στην αγορά στις 15 Νοεμβρίου του 2019 και ήδη τα πρώτα δείγματα για τις πωλήσεις τους ήταν εντυπωσιακά. Ωστόσο, τώρα μαθαίνουμε πως οι τίτλοι της Game Freak δεν πούλησαν απλώς ‘καλά’, αλλά δίχως καμία υπερβολή σάρωσαν.

Συγκεκριμένα, η Nintendo ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο και έτσι μάθαμε νέες πληροφορίες για την πορεία του Switch και των παιχνιδιών του. Τα Pokémon Sword & Shield πούλησαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου το αστρονομικό νούμερο των 16 εκατομμυρίων. Πρόκειται για ένα απίστευτα εντυπωσιακό νούμερο, το οποίο έχει επιτευχθεί σε μόλις ενάμιση μήνα.

Στην ίδια χρονική περίοδο τα Let’s Go είχαν πουλήσει 10 εκατομμύρια, ενώ τα Sun & Moon είχαν πουλήσει 14.69 εκατομμύρια. Σύντομα τα Sword & Shield αναμένεται να ξεπεράσουν τις συνολικές πωλήσεις των Sun & Moon που ανέρχονται σε 16.17 εκατομμύρια, ενώ ήδη πρόκειται για τον 5ο εμπορικότερο τίτλο του Nintendo Switch.

Συνεχίζοντας, η δεύτερη μεγάλη πρόσφατη κυκλοφορία της Nintendo ήταν το Luigi’s Mansion 3, το οποίο ομοίως τα πήγε εξαιρετικά. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου οι πωλήσεις του παιχνιδιού είχαν φτάσει τα 5.37 εκατομμύρια. Το παιχνίδι πουλά καλύτερα από τους προκατόχους του και σύντομα αναμένεται να ξεπεράσει το Dark Moon που είχε πουλήσει 6.16 εκατομμύρια.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα ανανεωμένα στατιστικά που δημοσίευσε η Nintendo για τα εμπορικότερα αποκλειστικά της παιχνίδια του 2019.

Pokémon Sword & Pokémon Shield – 16.06 εκατομμύρια

Luigi’s Mansion 3 – 5.37 εκατομμύρια

Super Mario Maker 2 - 5.04 εκατομμύρια

The Legend of Zelda: Link’s Awakening - 4.19 εκατομμύρια

Fire Emblem: Three Houses - 2.58 εκατομμύρια

Ring Fit Adventure - 2.17 εκατομμύρια

Astral Chain - 1.03 εκατομμύρια

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - 1.02 εκατομμύρια