Το DOOM Eternal δε θα έχει microtransactions – «Δεν είναι mobile game»

Νέες δηλώσεις από τον δημιουργό του
28 Ιανουαρίου 2020 13:16
Το DOOM Eternal δε θα έχει microtransactions – «Δεν είναι mobile game»

Όχι, το DOOM Eternal δεν θα έχει microtransactions. Μπορεί πριν μερικά χρόνια να έμοιαζε αυτονόητο, αλλά πλέον είναι κάτι που πρέπει να διευκρινιστεί πριν κάθε μεγάλη κυκλοφορία.

Έτσι, λοιπόν, ο creative director του παιχνιδιού, Hugo Martin, απάντησε σε ένα σχόλιο στο Facebook, επιβεβαιώνοντας πως το παιχνίδι δεν θα έχει microtransactions. Το screenshot με την απάντησή του έκανε το γύρο του διαδικτύου και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όσα δήλωσε.

Δεν θα υπάρχει κάποιο κατάστημα. Τίποτα από όσα μπορείς να ξεκλειδώσεις στο Eternal με XP δεν έχει να κάνει με τις δυνατότητες σου στο παιχνίδι ή με περιεχόμενο που θα επιδρούσε στο παιχνίδι με οποιονδήποτε τρόπο. Το μόνο πράγμα που μπορείς να ξεκλειδώσεις με XP είναι cosmetics. Αυτά τα cosmetics δεν έχουν καμία επίδραση στον τρόπο που παίζεις, απλά δείχνουν ωραία.

Το Eternal είναι ένα παιχνίδι των $60, δεν είναι free to play, ούτε mobile game. Σας δίνουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία χωρίς κάποιο κατάστημα, ακριβώς όπως θα περιμένατε. Το ξεκλείδωμα τον skins με XP είναι κάτι το οποίο μπορείς να αγνοήσεις εντελώς αν δεν ενδιαφέρεσαι για αυτά τα πράγματα και δεν θα έχει καμία απολύτως επίπτωση στην εμπειρία σου.

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, πως τα cosmetics θα μπορούν να ξεκλειδωθούν μόνο παίζοντας και η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει ενσωματώσει κάποιο in-game κατάστημα, στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να ξοδεύουν κανονικά χρήματα.

Το DOOM Eternal αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου του 2020 για τα Xbox One, PS4, PC και Google Stadia. Στον ορίζοντα βρίσκεται και μια έκδοση για το Nintendo Switch.