Ανακοινώθηκε το πολυπόθητο Torchlight 3 – Έρχεται στο Steam το 2020

Με τις κονσόλες να ακολουθούν
28 Ιανουαρίου 2020 08:14
Ανακοινώθηκε το πολυπόθητο Torchlight 3 – Έρχεται στο Steam το 2020

Σε μια ευχάριστη ανακοίνωση προέβη το στούντιο Echtra Games σε συνεργασία με τον publisher Perfect World, αφού αποκάλυψαν πως το project που δούλευαν εδώ και καιρό, Torchlight Frontiers, μετατρέπεται στο Torchlight 3 που ζητούσαν οι fans εδώ και χρόνια. Μάλιστα, εκτός από αυτό, μετέφεραν πως θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά για το Steam, ενώ αργότερα θα καταφθάσει και για τις κονσόλες.

Το Torchlight Frontiers ακολουθούσε το free-to-play μοντέλο αλλά παρέμενε στο ίδιο μοτίβο με τα προηγούμενα παιχνίδια της Runic Games. Σύμφωνα με τους developers, το Torchlight 3 θα βρίσκεται στα χνάρια και στο στυλ του πρώτου παιχνιδιού, αλλά δε θα εστιάζει τόσο στο online. Ωστόσο, θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με φίλους και άλλους παίκτες, ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Τέλος, θα υπάρχει και η επιλογή του offline mode.

Το Torchlight 3 θα κυκλοφορήσει στο Steam μέσα στο 2020. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Δείτε το σχετικό trailer ανακοίνωσης μέσα από τον player παρακάτω.

Tags: