Εντελώς δωρεάν το εξαιρετικό Torchlight 2 – Προσφορά για λίγες μέρες

Ακόμη ένα παιχνίδι από την Epic
21 Ιουλίου 2020 08:54
Εντελώς δωρεάν το εξαιρετικό Torchlight 2 – Προσφορά για λίγες μέρες

Η Epic Games συνεχίζει να δωρίζει παιχνίδια στους παίκτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της και αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε δικό σας το Torchlight 2. Πρόκειται για έναν dungeon-crawler τίτλο που παίρνει την κλασσική φόρμουλα του Diablo 3 και τη συνδυάζει με ένα δικό του τρόπο λιγάκι διαφορετικό, κρατώντας όμως πολλά στοιχεία ίδια.

Όταν κυκλοφόρησε το Torchlight 2 είχε λάβει πολύ καλές κριτικές με εκατομμύρια fans παγκοσμίως να απολαμβάνουν το πόνημα της Runic Games. Τώρα, για να το κάνετε δικό σας θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Epic Games Store (αν δεν έχετε μπορείτε να συνδεθείτε με Facebook, Gmail κλπ) και πατώντας εδώ, θα μεταβείτε στην επίσημη σελίδα του για να το αποκτήσετε. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 23 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Torchlight 3 βρίσκεται στα σκαριά, ενώ παράλληλα τρέχει σε early access στο Steam.

Για την ιστορία το πρόγραμμα της Epic που μοιράζει δωρεάν παιχνίδια στο κοινό ξεκίνησε πριν αρκετούς μήνες και όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2021. Οπότε αν θέλετε να μαθαίνετε για τους δωρεάν τίτλους κάθε εβδομάδα, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.